To mot en

Vår felles venn hadde kommet innom på en av sine sjeldne turer forbi der vi nå bodde. Min mann syntes det var hyggelig at han stakk innom for å snakke om dette og hint. Jeg syntes det virkelig var meget fint for da ville jeg i kveld få nok av sex i våre villere former med to virile menn og det var ikke for ofte i disse tider.

Etter min klargjøring hadde jeg kledd meg opp i et komplett gummi- og lærantrekk for kveldens hardere utskeielser.

Hadde tatt på sort ansiktsmaske, røde lange hansker og halvlang bukse i sort og glinsende latex. Rundt midjen hadde jeg tatt på meg en stram midjekorsett som holdt de røde gummistrømpene oppe. En sort brystholder i lær og skinn formet og løftet brystene slik at de spisse brystvortene mine med sine ringer var lett å komme til for ivrige mannshender. På føttene hadde jeg tatt på meg meget høyhælte lakksko for å få frem den rette svaien i ryggen og som formet den runde rumpa mi penest mulig.

Jeg gikk inn i stua og viste meg frem med all tydelighet om hva jeg ønsket og sa at jeg håpte at ikke mine forberedelser hadde vært forgjeves. Krevde at de to analknullerne mine snarest mulig måtte få av seg fillene og bli klar for å knulle og tilfredsstille meg etter alle kunstens regler.

De to elskerne mine skjønte at det var best å bli med på den leken jeg hadde planlagt, for det var ikke bare for min egen nytelse dette skulle skje. Jeg skulle nok klare å få de to tilfredsstilt på alle tenkelige måter også.

Jeg sa fra at jeg gikk inn i rommet som skulle brukes for kveldens knullemoro og at de ikke fikk la meg vente alt for lenge.

Inne på rommet begynte jeg å plukke frem de forskjellige tingene som jeg ville at de skulle bruke i de forskjellige faser av behandlingen av meg og min egen tilfredsstillelse denne lange kvelden som snart skulle starte.

Mine to virile analelskere kom snart inn til meg og jeg gikk dem i møte, begynte å stryke dem begge samtidig i skrittet med mine glatte, gummikledde hender for å få pikkene deres stive nok til at det var noe å ta inn i munnen min for å suge dem litt som en innledning.

Snart var det blitt en stivere tilstand og jeg runket begge litt hardt før jeg trakk begge nærmere hverandre og huket meg litt ned for å vekselvis suge og sleike kukhodene deres mens jeg holdt et stramt grep rundt begges kukskaft.

Etter litt innledende kukbehandling følte jeg at det var min tur til å få en røff og hard sexsuell kroppsbehandling av mine to herskere.

Dere skal binde meg fast til denne benken slik at jeg hjelpeløst kan bli strøket, klemt og kløpet på mine bryster og stive brystvorter samtidig som en av dere konsentrerer seg om hardhendt behandling av mine kjønnslepper og to nedre knullehull.

Samtidig sier jeg ikke nei til litt aktiv tungebruk av dere begge nedentil i min fitte og slappe anus som en avslutning på deres hardhendte oppstart i behandlingen jeg ønsker meg i kveld.

Jeg kan tenke meg en orgasme hvor dere i fellesskap kan stimulere min klitoris og sørge for en nydelig tungebehandling av rumpehullet mitt.

Gikk bort og plasserte meg i stilling på benken og mine to menn snørte fast mine armer og ben til mansjetter og stropper slik at jeg ble sittende helt fast og ikke kunne røre meg i noen retninger.

Plassert slik med rumpa høyt i været og åpen både foran og ikke minst bak, hjelpeløst ventende på å bli utnyttet og benyttet i alle mine tre hull hisser meg opp slik at fittesaften pipler før mennene får startet på en hard behandling av kroppen min.

Vår venn går bak for å være den som skal konsentrere seg om min anus i heftig munnsex mens min mann er plassert slik at jeg fortsatt kan få suge kuk.

Anal påvirkning og stimulering i alle former har med årene gjort meg meget bevisst hvilket enormt opphisselsespotensiale for begge kjønn som ligger i det bakre, anale hull og endetarm. Denne erkjennelse har gjort at jeg har fått et mye rikere, variert og krevende sexliv med årene.

Helt fra de første famlende forsøk hvor jeg ikke ennå hadde bygd meg opp til å erkjenne at det er ikke noe skittent med en variert sexutfoldelse i alle mine tre hull og hvor renhet og gjensidig forståelse har blitt satt i høysetet.

Og til nå med så god kontroll over det anale hullet at jeg villig deltar i alle former for ekstrem analbehandling og utøvelse.

Den analt opptatte baksleikeren har med sin aktive munn og tunge begynt å få meg så opphisset at jeg ønsker en sterk, pirrende behandling av klitoris og skamlepper, noe min mann skjønner og drar seg ut av munnen min for å videre behandling av mitt kåte og våte underliv. De to klarer nesten på rekordtid å få frem en avslappende, lang underlivsorgasme som jeg bare nyter når den kommer rullende inn over meg. Til slutt så må jeg si at det er nok og at neste trinn i kroppsbeherskelse for min del må få begynne.

Jeg vil at dere skal gå over til å påføre meg smerte ved å starte med forsiktig pisking av rumpa og mot fitta og anusområdet mitt.

De hentet hver sin ridepisk og stilte seg bak meg mens jeg i stram forventning ventet på at piskeavstraffelsen skulle starte. Kaller det avstraffelse, men det er heller en opphissende smertepåføring som stimulerer meg mentalt til villere og hardere sexutøvelser senere i leken vår.

Jeg kjente at slagene mot mine stramme rumpeballer var litt forsiktige til å begynne med så jeg ba om litt mer bestemthet i slagene og at min anus trengte litt streng avstraffelse også.
Det ble raskt en sviende opplevelse og spesielt mot anus var det smertende opphissende.

En av dem fant ut at han ville bruke ridepiskens lærlapp mot mine brystvorter i lette snert som kom inn fra siden og traff akkurat ytterst på de store, stive brystvortene mine.

Denne stikkende smerten når lærlappen snertende traff ytterst på hver brystvorte gjorde at jeg gjennom stramt sammenbitte tenner fikk støtt frem at jeg ønsket den samme behandlingen utført mot mine skamlepper.

Snart snertet lærlappen på den andre ridepisken mot mine skamlepper og det var så intenst sviende at jeg nesten følte at jeg ikke holdt det ut.

Etter femten – tjue nye snert var det nok, jeg klarte ikke mer smerteoppbygging og ba dem om å få mine brystvorter og skamlepper befriende sleiket og massert mens klitoris ble stimulert av ivrige, masserende fingre.

Når de begynte med denne behandlingen så var det så nydelig som en helt motsatt kontrast til den hardhendte behandlingen med ridepiskene som jeg hadde gjennomgått at det ikke tok mange sekundene før det virkelig gikk for meg i en meget sterk og heftig orgasme. Denne orgasmen kom som et ras som jeg sjelden har opplevd og jeg ble helt slapp i hele den fastlenkede kroppen min.

Etter at jeg hadde tatt meg inn igjen så ble jeg løsnet fra benken og hjulpet på bena av mine to hjelpende gentlemen innen alle mine krevende ønsker og sexfantasier.

Jeg fant frem et sett med middels tunge vekter for bruk i ringene mine og hektet selv på en i hver av mine ømme brystvorter. Tok frem et par vekter som var tyngre og ment for bruk nedentil i mine kjønnslepperinger. Hektet også på disse selv og kjente hvordan mine to skamlepper ble skikkelig strukket nedover.

Jeg gikk med dinglende vekter litt omkring på mine høyhælte sko for å hisse meg opp til kommende prøvelser før jeg styrte i retning av en annen benk som hadde mange og raffinerte anvendelsesmuligheter.

Nå skal dere feste meg i den spesielle vippebenken og vende den i stilling slik at jeg får rumpa nesten rett opp, deretter tar dere beholderen med matolje og fyller opp endetarmen min til det ikke er mulig å få inn noe mer.

Jeg gikk bort og plasserte meg på kne og lot fremsiden av lårene presse mot hver sin ovale skinne og plasserte pannen min mot den utformede hodeputen samtidig som jeg strakk armene rett ut til hver side. Dette ville forhindre at jeg gled forover når benken ble vippet fremover i 45 graders vinkel.

De to herskerne mine stilte seg på hver sin side av meg og startet med å feste remmer til mine hender, overarmer og lår samt rett ovenfor vristen på hvert ben.

Vel utført ble benken med meg fastspent vippet forover og jeg kom i en slik posisjon med min runde rumpe i høyde med mennenes brystkasser.

En ypperlig arbeidshøyde for at mennene kunne komme til for å utføre det meste mot mitt åpne rumpeområde hvor anushullet mitt nå var nesten det høyeste punktet på kroppen min. Tar du og masserer anushullet hennes, hørte jeg min mann si, slik at jeg kan få stukket på plass en påfyllingstrakt.

En oljet massering av krevende fingre ble startet og snart kjente jeg at minst tre fingre var inne i anus for å trekke den anale ringen min såpass åpen at trakta kunne settes på plass i et åpent påfyllingshull.

Han trakk sakte og bestemt i forskjellige retninger i min anus og meget raskt var den store påfyllingtrakten satt på plass så anal oljepåfylling kunne starte.

Jeg kjente at matoljen ble helt på og begynte å renne inn i kroppen min. De første literne rant raskt på plass innover min tomme og dype endetarm, men snart begynte det å gå saktere.

Etter hvert økte selvsagt trykket utover i endetarmen min når tyngdekraften begynte å virke. Prøvde etter beste evne å slappe av for jeg elsket den trykkende følelsen av at hele den lange endetarmen min ble fylt til noe som jeg enklest kan beskrive som å være fylt til bristepunktet. Nå er ikke det den rette beskrivelsen, for når det er fylt på og bare tyngdekraften har fått virket, så er det ingen ting som kan gå galt. Ikke annet enn at det er en tyngende og pressende følelse med så mye væske nedover i tarmen.

Nei, nå går det ikke mer olje på denne endetarmen, så det er best å plugge hullet, hørte jeg vår venn si etter en lang og omstendig påfylling.

Trakta ble raskt fjernet og den korteste, men tykkeste analpluggen de kunne finne ble presset ned i anushullet mitt. Velsmurt av all oljen gled den tykke kulen på pluggen innenfor min anusring som ble skikkelig utstrukket og overflødig olje ble tørket vekk fra anusområdet mitt.

Benken ble vippet tilbake til vannrett stilling igjen og det var først en befriende følelse før en oljesprengende følelse bakover mot anus begynte. Pluggen har en lang lenke festet og min mann rykket forsiktig i denne. Jeg var redd, uten grunn forresten, at pluggen skulle glippe ut og mange liter olje skulle sprute utover så jeg strammet anus. Denne pluggen kommer ikke ut av min anus før den sakte og bestemt blir trukket ut.

De to løsnet alle remmer og stropper som hadde holdt meg fastspent under påfyllingsprosessen. Begynte forsiktig å røre på meg og fikk ut stivheten som stillingen hadde påført meg.

Med litt hjelp fra mine to analbehandlere så kom jeg meg ut på gulvet og tok noen forsiktige skritt på de meget høye stiletthælene og med dinglende vekter fra brystvorter og skamlepper mot en spesiell stol med toalettsete og bøtte under.

Det var ikke helt enkelt med så mye olje innabords i tarmen og den enorme analpluggen opp i rumpehullet mitt. Hektet av vektene til mine skamlepper før jeg satte meg forsiktig nedpå stolen.

Sittende på ramma og med lenken hengende ned fra analpluggen kom min mann til bakfra og tok tak i lenken og startet å dra ut pluggen. Jeg slappet helt av og kjente at lukkemuskelen min sakte begynte å utvide seg for å slippe ut pluggen.

Da den var halvveis ute tok han tak i pluggen og med et raskt trekk nedover og ut av mitt anushull var det fri flyt av matolje og jeg kjente at den utvidede endetarmen min raskt ble tømt.

Ble sittende med avslappet rumpehull og lot alt renne ut slik at hele mitt anale knulleapparat var godt innsauset med glatt matolje for den videre hardbehandling av min anus.

Min mann kom frem til meg for å bli sugd opp til den kommende dyst hvor jeg ville la begge to få komme til for å foreta en akrobatisk dobbelknulling av mitt umettelige anushull.

Jeg sugde og runket pikken til min mann skikkelig stiv. Snudde meg rundt mens han kom seg ned i liggende ryggposisjon over en smal benk hvor det var blitt plassert to stoler i høyde med brystkassen hans. Skrevde over han, tok tak i mine rumpeballer og spredde de skikkelig så jeg hadde vidåpent rumpeområde og senket kroppen min ned mot pikken hans.

Han styrte den selv mot mitt anushull og når jeg kjente at han fikk styrt kukhodet sitt så det buttet mot mitt brune område lot jeg meg spidde analt på den stive pikken.

Satte meg helt ned mot underlivet hans så jeg hadde pikken så dypt opp i endetarmen som den kunne komme. Tok en ny pikk i munnen og startet å suge hardt på kukhodet mens jeg med stram, gummikledd hånd begynte å runke den lange pikken.

Når også denne pikken hadde blitt skikkelig hard av min litt brutale behandling, så satte jeg meg godt til rette med en stiv pikk i rumpehullet mitt.

Med løftede bein og godt sprikende og krokede knær lot jeg min mann føre meg bakover til mine strake armer traff de to stolene. Nå tok min mann et godt grep rundt de lange stiletthælene for å holde meg i vidåpen og sprikende stilling. Mens jeg kom meg i klarstilling for et analt dobbelknull hadde vår venn startet å åpne meg enda mer i min anus ved å presse inn tre av sine fingre mot min manns stive pikk og presse min anus mer åpen.

Mitt rumpehull føltes klar til å ta i mot denne dobbelte tykkelsen og jeg nikket som klartegn at det var bare å komme seg i posisjon og presse den lange og tykke pikken inn sammen med den stive pikken som allerede var på plass. For å få inn kuk nummer to var det ikke mulig med noen øm og kjærlig analpåsetting.

Han plasserte seg tilrette og bendte sin stive pikk nedover, holdt to fingre på den andre hånden litt inn i min anus og plasserte kuken under fingrene sine før han presset pikken bestemt innover mitt allerede oppfylte anushull.

Selv om han ikke fikk inn hele lengden så var det mer enn nok til at kukhodet hans var godt innenfor min stramme anusmuskel.

Mens han i sakte bevegelser analknullet meg i min allerede oppfylte anus så masserte han min stive klitoris med harde, krevende fingerbevegelser
.
Dette er så forbannet godt at jeg kunne ønske meg denne formen for analknulling mye oftere. Nå varte det ikke lenge før jeg kjente at orgasmen var på vei til å komme og jeg ba han om å slutte masseringen av min klitoris når det hadde startet å gå for meg og heller konsentrere seg om dobbelknullingen i mitt velbrukte og utvidede anushull.

Nå, skrek jeg ut og han tok tak om mine hofter og analknullet meg så hardt og bestemt som det var mulig å få til i vår posisjon. Det var hardt nok for meg da mine sterke og meget heftige underlivssammentrekninger var på sitt verste. Jeg knep lukkemuskelen febrilsk sammen for å forsterke mine og hans følelser i knullingen og mot slutten av min utløsning så stønnet også han høylytt og sprutet kaskader av sæd opp i endetarmen min.

Utslitt av knullingen trakk han seg ut av meg og reiste seg opp mens han samtidig trakk meg opp og av min manns ennå stive pikk.

Jeg ble stående bredbent og med litt svikt i knærne på mine høye hæler mens han ennå holdt meg. Bøyde meg fremover og fanget opp hans halvstive pikk med munnen min og begynte å suge han ren for olje og sæd.

I mens hadde min mann kommet seg opp og på plass bak meg. Hadde tatt med vektene til skamleppene mine og hektet disse på plass igjen. Deretter presset han pikken sin rett inn i min avslappede anus og startet å bakknulle meg opp i rumpehullet mitt mens de påhengte vektene fikk slenge fritt i smertende, men meget opphissende pendelbevegelser.

Jeg slapp med den ene hånden og tok et meget stramt grep rundt roten av den pikken jeg sugde på for å holde igjen for at ikke blodet skulle forlate kuken hans ennå og lot han presse seg fremover og så langt inn i munnen han kunne komme.

Kjente at pikken gled ned i halsen min og jeg ble rugget frem og tilbake i de knullebevegelser min mann påførte meg i sin hardknulling bak i min anale åpning. Når jeg kjente at hans bakknull i min rumpe kom til en brølende avslutning så slapp jeg taket i pikken jeg drev på og sugde og skjøv han unna i påvente av at min mann skulle komme frem for å få sin oljeglatte kuk sugd tom for sæd og ren for olje. Snart hadde jeg hans pikk inne i min munn og ga han samme behandling som vår venn hadde fått mens jeg samtidig kjente at varm sæd rant ut av mitt åpne, nypulte anushull.

Når jeg var tilfredsstilt i å suge også denne oljeglatte kuken så slapp jeg taket mens jeg rettet meg opp og hektet av alle fire vektene før jeg gikk med svingende hofter mot badet. Snudde hodet og spurte smilende om det hadde vært en tilfredsstillende kveld i vennskapelig samvær. Uten å vente på svar forlot jeg rommet.

To mot en er ikke feigt når de er så gode i sin harde og bestemte behandling av meg og min kropp, samt at jeg er kvinne nok til å gi dem så mye motstand at de ikke får meg til å overgi meg totalt og rope stopp.