Så liten og lett

Hun var så liten. Hun var desidert den deiligste av alle jentene på festen, og hun visste det faens så godt. Hun var ikke bare den deiligste på festen. Hun var det deiligste jeg hadde sett på flere måneder. Hun hadde virkelig en perfekt kropp, og for en rumpe hun bar rundt på! En liten bolle-rumpe, med to sprettrumpeballer som sto rett ut. Det eneste jeg klarte å gjøre der jeg så på henne, var å fundere på hvordan det måtte være å ta henne bakfra.

«Hei Espen – er du ferdig med å stirre?».

Jeg snudde meg rundt, og så på damen min. Hun satt og flirte på andre siden av bordet, og hun ristet på hodet sitt mens hun lo av meg. «Du blir ikke bedre du». Jeg begynte å le, og prøvde å forklare at jeg var jo bare en enkel mann, og når jeg så noe fint, så måtte jeg jo se? Damen min bare lo, og sa det var forskjell på å se og på å stirre.

Jeg brydde meg ikke noe mer om det som ble sagt, og ikke damen min heller. Festen fortsatte, og jeg klarte aldri å slippe denne deilige jenten av syne. Jeg begynte å se på henne når hun snakket, og studerte henne når hun reiste seg for å gå på toalettet. Jeg satte meg ned, og begynte å analysere væremåten hennes, og det var noe som ikke stemte.

Hun var desidert den deiligste og den mest attraktive av alle jentene, men det var noe anstrengt over det hele. Det var som om hun spilte en rolle, der hun gjorde seg til for oss rundt henne. For meg virket det som at hun var meget glad i få oppmerksomhet, og at hun hele tiden strevet med å være i fokus. Jeg tenkte dette måtte da være forferdelig slitsomt for henne?

Jeg trakk en venninne av henne til sides, og først pratet vi kun om løst og fast. Men snart fikk jeg vridd samtalen inn på venninnen hennes, som akkurat da satt og klinte med en annen jente. Nina var navnet hennes, hun med bollerumpen altså.

Venninnen kunne fortelle meg at dette var helt vanlig oppførsel fra Nina sin side. Nina var en jente som hele tiden måtte være i sentrum. Hvis det ikke skjedde, så gjorde hun alt hun kunne for å få oppmerksomheten rettet mot seg. Venninnen fortalte gladelig vekk alt hun visste om Nina.

Nina lå med alt og alle, gutter og jenter. Det var akkurat som om hun søkte etter å bli likt, og å bli godtatt. Hun visste bare ikke helt hvordan hun skulle få det til. Jeg fikk vite at Nina var til og med så pass utagerende at hun også hadde deltatt på en rekke fetish arrangementer. Og jeg fikk vite at hun også likte å gå med klær laget i lakk og lær. Nina var en frisk, kåt ung jente som prøvde å vise seg frem som en sterk og selvsikker jente.

Men jeg så hvor liten og svak hun var. Jeg så hvordan hun strevet med å bli likt av de andre, og hvor sterkt hun ønsket seg aksept og kjærlighet. Hun var mitt perfekte neste offer, hun visste det bare ikke enda. Men det skulle ikke gå så veldig lang tid før jeg skulle gå til neste skritt i planen min, og da ville vi to bli bedre kjent med hverandre. Mye bedre kjent!

Da hun reiste seg for å gå på toalettet, passet jeg på å gå etter henne, et par minutter senere. Ingen la merke til at jeg forsvant inn i den lange mørke gangen vår. Hun kom ut fra toalettet akkurat da jeg var fremme ved døren. Hun smilte som en sol, og stoppet opp. Jeg kunne se i øynene hennes at hun tenkte på hvordan det måtte være å bli knullet av meg.

Det er bare noen som alltid tenker slik når de treffer nye mennesker. På seg selv kjenner man andre, og kanskje det var derfor jeg sa det jeg sa? Fordi jeg var så sikker på at jeg hadde rett i mine antagelser.

«Det hadde vært det beste du noen gang kommer til å få oppleve. Du skulle prøvd en MANN en gang, i stedet for alle disse teite guttungene. Det du trenger er en MANN, Nina».

Jeg smilte til henne, og ventet ikke på noe svar. Å nei, hun skulle få krype. Jeg smilte, og gikk inn på toalettet. Jeg låste døren høylytt etter meg, slik at hun skulle få med seg at her ble det til og med låst. Hun hadde ikke kommet inn, om hun hadde villet det. Jeg gjorde meg ferdig, vasket hendene mine, og låste opp igjen døren. Da jeg kom inn i stuen og satte meg ned, satt faen med Nina resten av kvelden, og bare så på meg.

Vel, ikke hele tiden. Men hun hadde alltid et lite øye til meg, og nå begynte jeg å føle meg like analysert og studert slik kanskje hun hadde følt tidligere, da jeg så på henne?

Men alt gikk etter planen, og jeg nøt spillet mitt. Hun var en deilig liten hore, uten selvtillit. Et ludder som knullet hvem som helst for å føle litt kjærlighet. Nå skulle hun få oppleve noe nytt i livet sitt, meg!

Jeg tittet på klokken, og skjulte et lite gjesp. Klokken var kvart på fire om natten. Det var fremdeles en liten gjeng igjen som fortsatt hadde mer å gi. Damen min hadde lagt seg for omtrent en time siden, og jeg hadde stort sett bare sittet i sofaen og drukket. Hele tiden mens Nina og jeg så på hverandre.

Jeg hadde klart å oppnå det jeg ville. Jeg hadde fått henne nysgjerrig. Og det er ikke noe som er bedre enn når jentene er nysgjerrige, og når dem nesten ikke klarer å vente, før de krever svar på alt de lurer på. Nina hadde sittet igjen, og nå var tiden inne.

De fleste gikk i femtiden. Nina og venninnen hennes hadde bestemt seg for å ligge over hos oss, når de likevel ikke fikk noe drosje. Venninnen til Nina forsvant inn på det ene barnerommet, og endelig satt jeg tilbake med Nina helt for meg selv. Hun spurte om jeg hadde fyr, og viftet med en sigarett i luften. Jeg fant en lighter liggende på bordet, reiste meg fra sofaen og satte meg ned ved siden av henne.

Hun var full, men ikke så full at hun ikke la merke til at jeg hadde satt meg ekstra nært henne. De slanke varme lårene hennes brant mot mine, der jeg satt ved siden av denne deilige unge jentungen.

«Vet du hva? Jeg har hatt lyst til å si til deg i hele dag, at du trenger ikke å være så bekymret for at ingen skal like deg. Du er jo kjempedeilig jo. Du trenger ikke å stresse mener jeg.».

Jeg tror ikke Nina var forberedt på hva jeg sa, for plutselig så knakk hun sammen i tårer. «Jeg vet det, jeg er bare så redd for å være alene, at ingen skal like meg, jeg eier ikke selvtillit».

Jeg ble litt overrasket av svaret hennes, at det kom så tidlig i samtalen. Jeg så på henne, og smilte forsiktig. «Hvis du trenger en venn, så kan du godt komme helt bort her, så kan jeg holde rundt deg jeg. Jeg lover at jeg ikke skal prøve meg på deg eller noe. Bare være god, og hvis du trenger å snakke så er jeg her for å høre på om du vil?».

Her var det viktig å velge de rette ordene. Jenter som Nina måtte rulles inn sakte. Det viktigste var å få opprettet et tillitsforhold til henne. Jeg måtte få henne til å føle på kroppen at jeg ikke var som alle andre. Hun måtte føle at jeg virkelig brydde meg om henne, og at jeg var helt normal. Hun måtte føle at selv om jeg var en del år eldre enn henne, så kunne hun likevel ha en venn i meg, som kunne hjelpe henne.

Det var i hvert fall det jeg ville at hun skulle tro. . .

Nina så på meg, og flyttet seg helt inntil meg. «Hva med damen din da? Blir ikke hun forbannet om hun ser at vi sitter som dette da?». Jeg svarte at det hadde hun sikkert blitt hvis hun hadde fått vite om det, eller sett det. Men jeg sa at jeg hadde ikke tenkt å si noe til henne, og at jeg ville ikke at Nina skulle si noe heller.

«Herregud. Jeg skulle ha skjønt henne om det var fordi det var noe mellom oss liksom. Men nå sitter du jo bare her og prater med meg. Du er lei deg, og jeg er et annet menneske som bare støtter et annet medmenneske i en tung stund. Jeg synes at det burde være lov. Var det slik at jeg ville knulle deg, så hadde det jo vært helt annerledes, ikke sant?».

Nina smilte da jeg sa ordet knulle. Jeg er ikke sikker, men jeg synes jeg registrerte at det kom et lite glimt i øynene hennes da jeg nevnte dette med å knulle henne, men jeg lot som ingenting. Jeg spurte henne om hvor gammel hun egentlig var? Hun svarte med å si hun var nettopp fylt 18 år, og hun reagerte ikke noe spesielt da jeg fortalte henne at jeg var 35 år gammel.

«Har du ikke noe kjæreste da? Du burde nå ikke ha noe problemer med å få deg en snill og pen kjæreste?». Jeg så på henne, og hun ble med ett litt usikker på hva hun skulle svare. Hun åpnet munnen, men lukket den igjen uten å si noe.

«Er det liksom ingen som er god nok kanskje? Og så ligger du med kreti og pleti, og tror at da blir du kjempepopulær? Eller bare nyter du livet, og knuller det du liker? Jeg håper jeg ikke fornærmer deg, eller at du blir støtt av slik jeg snakker?».

Jeg var kanskje av og til litt for direkte, og ærlig? Men jeg sa til henne at dette var kun fordi jeg ikke hadde noe å skjule. Det var bare slik jeg var som menneske, og jeg sa at hun kunne si hva som helst til meg. Jeg forsikret henne om at alt var trygt, og at jeg aldri ville dele hennes erfaringer og tanker med noen andre.

Og da jeg fortalte Nina at jeg også snakket slik som jeg gjorde med henne, med andre jenter, og da hun ville spørre meg ut om dem, sa jeg til henne: – «Jeg blir alltid klokere for hver gang dere åpner opp deres innerste rom for meg. Jeg blir klokere, og siden jeg får så mye kjennskap til alt mulig, så blir jeg i bedre stand til å hjelpe andre når det er et problem. Slik som nå med deg for eksempel. Men din garanti, og alle andres, er jo at jeg ikke sier noe av det dere forteller meg videre til noen andre. Så jeg kan dessverre ikke svare deg på spørsmålene dine.

Jeg kan snakke litt rundt de forskjellige erfaringene andre har hatt, og på den måten prøve å vise deg de muligheter som ligger foran deg. Slik at du kan få det bedre med deg selv. Hvis du vil da? Men det krever at du er hundre og ti prosent ærlig med meg, og at du forstår at hvis jeg stiller spørsmål som du kanskje synes er rare, så har jeg en grunn for å spørre. Du får late som om du er hos psykologen, eller noe slikt?

Nina satt og nikket til meg. Jenter på hennes alder var som regel lette å lure. Ikke bare hadde jeg fått henne med på at hun hadde problemer som kanskje jeg kunne løse for henne. Det beste av alt, var at hun hadde godtatt å svare ærlig på alle spørsmålene mine. Hun tente en ny sigarett, og sa at alt var helt greit for henne. Jeg kunne endelig få leke litt med henne. Jeg ble alltid så kåt når jeg gjorde det på denne måten. Rullet dem inn sakte og sikkert, uten at de selv visste eller forsto hva som var i ferd med å skje med dem.

Jeg tittet ned på den slanke lille kroppen hennes. En trang dongeribukse som satt som støpt på henne. Hun hadde bar mage, og jeg så en liten diamantstein i navlen hennes.

En stripete tynn hvit genser dekket den spede overkroppen hennes. Hun hadde ikke noe særlig med pupper, og jeg var faktisk litt usikker på om hun brukte Bh eller ikke, der jeg satt og så på henne. Det lange håret hennes var farget i noe rødbrunt noe, og det lå nå nedover de smale skuldrene hennes.

«Har du truse på?». Hun smilte, og sa at det hadde hun ikke. Jeg sa jeg lurte litt på hvordan hun egentlig var som jente? «Grunnen for at jeg spør deg er fordi jeg har et inntrykk av at du er så frekk, og da stemmer det kanskje når du ikke har truse på deg. Pleier du å gå uten kanskje, og hvorfor? Vet du det?».

Nina svarte at det var vel ingen spesiell grunn for å gå uten truse, bortsett fra at det var blitt en vane. Men en sjelden gang gikk også hun med truser, og da var det slike små stringtruser hun brukte. Hun nevnte at hun syntes jo det var litt frekt å ikke ha truser på seg, men truser kunne også ødelegge formen på klærne, så det var flere grunner for å ikke bruke truse. Hun begynte å le litt da hun svarte meg på spørsmålet om hvilken størrelse hun brukte.

«Hehe, vel den var kanskje litt utenfor, men men. Alt hjelper jo på. Str. 34/36 var jo ikke så stort. Hva tenkte du på når du kom i dag da? Begynte du å se etter guttene med en gang, eller var det noe annet? Fortell meg hvordan du tenker når Nina kommer inn på en fest.».

«Det første jeg finner ut er hvem som er der. Jeg må jo finne ut om det er noen der som jeg ikke liker, hehe. Etter det ser jeg meg rundt for å se om det er noen digge gutter der. Ser jeg en som jeg liker så prøver jeg meg på han, hvis han vil da».

«Ok, greit nok. Men tenker ikke du også på hvem som er der for at du skal få det gøy? Ser du etter de som du vet får deg til å le, og ser du ikke etter dem som du elsker å feste med? Fordi om det er noen der som du ikke liker, så spiller vel ikke det noen rolle så lenge du har noen som du liker?».

Noen få tårer begynte å renne nedover kinnene hennes. Hun fortalte meg at hun ikke tenkte slik. Hun sa at hun var alltid litt nervøs før hun skulle treffe folk. Det var derfor hun også måtte drikke før hun kom på festene. Hun drakk seg til mot.

«Det er ingen som egentlig kjenner meg. Alle tror jeg er så tøff og sterk, mens jeg egentlig er et lite nervevrak med elendig selvtillit.».

Jeg skjenket opp i glasset hennes. Hun var allerede godt full, men jeg ville at hun skulle drikke litt mer. Så ville hun kanskje slappe av enda litt mer? Jeg rakte henne glasset, og hun drakk opp alt sammen mens jeg tente en ny sigarett for henne. Nina ga meg vodkaflasken, og ba om påfyll. Jeg blandet en ny drink til henne, og hun smilte flaut til meg da hun tok i mot glasset sitt. Jeg så på øynene hennes at hun var full. Og når jeg så hvordan hun ustødig røykte fikk jeg det bekreftet at hun var dritings.

«Hvis jeg hadde prøvd meg på deg, og sagt at jeg ville knulle deg. Hva hadde du sagt da? Hadde vi gjort det tror du? Jeg bare lurer litt på hvordan du oppfatter meg og slikt, og hva du hadde gjort om jeg hadde prøvd meg på deg?».

Nina visste ikke helt hvor hun skulle se. Hun så ned i gulvet, og ble helt stille. Jeg spurte henne enda en gang, om hva hun trodde kunne ha skjedd?

«Nei vet ikke jeg. Du er jo ikke stygg da, tvert imot. Vi hadde vel hatt sex, hvis du hadde prøvd deg på meg. Men det er noe annerledes med deg. Du er ikke som dem andre. Du er faktisk snill du, og bryr deg om hvordan jeg har det. Det ser jeg jo her. Du har jo ikke prøvd deg på meg enda.».

«Du skulle bare ha visst du, hvor sterkt jeg ønsker å knulle deg», tenkte jeg der jeg så på henne. Hun var virkelig deilig.

Nina ble visst veldig flau, for hun fortsatte å stirre i gulvet. Jeg sa til henne at hun behøvde ikke å være flau overfor meg. Jeg fortalte at mange hadde grått, skreket og kranglet med meg. Jeg sa at det var bare bra at hun viste litt følelser, og jeg sa at hun kunne trygt gjøre det sammen med meg. Jeg sa at hun måtte ikke holde alt inne, og hadde hun ingen andre, så måtte hun bare komme til meg hvis hun trengte å gråte litt.

«Men du? Jeg er så jævla usikker på alt sammen. Jeg vet ikke hvordan jeg skal oppføre meg, hva jeg skal si og ikke si, og uansett så driter jeg meg ut før eller siden. Jeg er så teit at jeg gjør alt mulig syke ting, uten å tenke meg om. Jeg sliter virkelig med alt dette, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg trenger hjelp tror jeg».

Der kom det. Nå hadde jeg fått henne der jeg ville ha henne. Hun hadde nettopp erklært at hun hadde behov for hjelp, og jeg sto klar for å hjelpe henne, men egentlig utnytte henne. Hun var så usikker på seg selv at hun ville snart gjøre hva som helst for meg. Og alt fordi jeg hadde klart å lure henne til å tro at jeg brydde meg om henne, og at jeg ikke var som alle dem andre.

«Jeg tror jeg forstår hva du mener, og hva du snakker om. Jeg kan hjelpe deg – kjære deg. Men vet du hva? Jeg tror vi trenger å snakke mer sammen, og det når vi er edrue. Det er så sent nå, og senere vil du se at jeg er grei, når jeg ikke fortsetter når du er så full. Kan ikke du heller komme hjem her i morgen kveld? Damen har kveld og nattevakt, så da har vi mange timer ledige for å prate?

Som sagt så gjort. Vi la oss for natten. Dagen etter gikk som normalt, og en time etter at damen min hadde dratt på arbeid, satt Nina nok en gang i sofaen min. Bare at nå var hun edru, og det var visst litt ubehagelig for henne.

Hun var stille og flau, og hun så stort sett alle andre steder enn på meg. Jeg spurte henne om jeg fikk sette med ved siden av henne? Uten å vente på svar satte jeg meg ned, men med en ganske stor avstand mellom oss. Jeg ville ikke at hun skulle føle noe press. Jeg måtte varme henne sakte opp, og jeg satte dermed i gang med den biten av planen som ga meg mest.

«Går det bra med deg? Det er ikke noe farlig, hehe. Jeg synes du var tøff som i det hele tatt kom. Det er noen jenter som trenger litt lengre tid før de tør. Jeg har noe brus her til deg om du vil ha. Og det er bare til å røyke. Prøv å slapp litt av så går det dette helt fint. Hva har du gjort på i dag da? Var du dårlig etter i går?».

Nina tok seg litt sammen, og så flaut opp på meg. Jeg ga henne fyr på sigaretten, og hun svarte kort på spørsmålene mine. Jeg spurte henne ut om hva hun ellers gjorde på? Hvilke venner hun hadde, hva hun likte med dem, og mye mer før jeg begynte å spørre henne ut om sex. Nina hadde den samme trange dongeribuksen på seg, men hadde skiftet ut den tynne hvite genseren med en topp i lyseblått.

Lik dagen før var magen hennes bar, mens den lyseblåe toppen hennes satt stramt over brystet på henne. Jeg kunne skimte brystvortene i toppen hennes. De unge pikebrystene hennes laget to små buler i stoffet, og slik jeg kunne bedømme det, så var det akkurat en håndfull. Jeg lot blikket gli opp til ansiktet hennes, og øynene mine nådde hennes.

Nina hadde sett på meg der jeg hadde studert kroppen hennes, og hun spurte meg om jeg likte det jeg så? Jeg svarte helt ærlig at jeg syntes hun var en kjempelekker jente. Jeg kunne bare ikke forstå at det skulle være så vanskelig for henne å treffe en ordentlig gutt/mann?

«Jeg håper du ikke tror at jeg sitter her og sikler over deg? Jeg ser på deg, studerer kroppen din, rumpen, brystene dine, det vakre lange håret, det pene ansiktet ditt, og så får du det altså ikke helt til? Du er dessverre ikke alene om å ha det slik. Men jeg tror at du kommer til å fikse dette her. Du har kanskje lav selvtillit av og til, men du er samtidig også en sterk jente. Du trenger bare en som kan forklare og veilede deg av og til, litt opplæring fra en som meg.».

Nina smilte usikkert til meg, men sa ja da jeg spurte henne om hun kunne tenke seg å ta i mot litt råd og tips fra en gammel ringrev som meg? Jeg smilte tillitsfullt tilbake, og skjenket opp mer brus til henne.

«Det du skal vite er at det er like mye feil med menn som med kvinner. Det er like mange feil, men de er ulike. Kvinner har sine sider, og menn har det samme. Skal du prøve å finne deg en ordentlig mann må du nesten sette deg litt inn i hvordan mange menn tenker. La meg ta et lite eksempel.».

«Menn liker en god hore i sengen, men gjerne ikke på julebord med hans arbeidskollegaer. Da skal du oppføre deg ordentlig, og ikke gjøre noe som kan gjøre ham flau. Det vanlige hore/madonna opplegget vet du.».

«Det neste du bør vite er at menn er kanskje mest opptatt av den løsaktige jenta på festen, men de vil sjelden være sammen med en dame som oppfører seg som dette. Hva trodde du? At han skal synes det er kjempemorsomt at du knuller tre forskjellige samme kveld, eller stripper og kler deg naken på stuebordet? Du skjønner hva jeg mener? Det er forskjell på det du er hjemme, og det du gjør ute blant folk. Det er to forskjellige verdener. Ok?».

Nina satt stille, men hørte nøye etter på hva jeg sa. Hun hadde begynt å slappe av nå, og hadde plassert føttene sine i sofaen. Jeg løftet opp føttene hennes, satte meg nærmere henne, og la føttene hennes oppå lårene mine. Jeg holdt i den ene leggen, strøk leggen mens jeg fortsatte å snakke. Hun reagerte ikke da jeg gjorde alt dette. Tanken min var å få henne trygg på litt kroppskontakt med meg, og jeg gikk ikke noe lengre enn dette.

Vi satt i sofaen, jeg holdt rundt føttene hennes, mens jeg villig forklarte henne om hvordan gutter og menn fungerte. Hun merket at jeg ikke fortsatte videre med å ta på henne, og jeg fikk henne til å legge seg litt bakover med hodet. Vi satt i sofaen som to gamle venner, og Nina begynte å slappe skikkelig av.

Hun var fremdeles litt sjenert, og av og til bare lo hun da jeg spurte henne et intimt spørsmål. Men jeg fikk svaret til slutt, og etter som tiden gikk ble vi faktisk godt kjent med hverandre. Det var i hvert fall det inntrykket Nina satt igjen med. Selv om vi bare hadde snakket om henne, og ikke om meg.

«Fortell meg hva du liker å gjøre innen sex da? Jeg digger for eksempel å ta en dame bakfra, liker du bli knullet i doggy style? Suger du, og svelger du i så fall? Hva liker du egentlig? Og har du kanskje noen hemmelige drømmer og fantasier ingen andre vet om? For da vil jeg gjerne at du skal fortelle meg det. Fortell meg noe du ikke har sagt til noen andre!».

Nina smilte flaut, og drakk litt brus før hun svarte.

«Veel, jeg liker best å bli tatt bakfra. Gutten kommer liksom inn på en helt annen måte når jeg blir tatt bakfra. Jeg liker også å suge. Noen ganger svelger jeg litt av det. Gutten kan godt komme i munnen min, så spytter jeg ut sæden etterpå. Så liker jeg av og til også jenter. Det er noen få som vet det, men det er ingen stor hemmelighet altså.».

Jeg syntes hun var flink. Hun skalv litt i stemmen da hun begynte å prate, men det gled fort over. Hun svarte så ærlig som hun kunne. Og jeg satt der, og ble mer og mer kåt av å spørre henne ut.

«Har du ikke noen hemmelige fantasier da?».

«Jo jeg har jo det da, men det har jeg aldri turt å si til noen. Jeg har allerede dårlig selvtillit fra før av. Og jeg tror ikke det hadde vært noe lurt å prøve det ut. Men jeg skal si det til deg, men da må love meg å ikke si det til noen?».

Hvem skulle jeg liksom si det til – tenkte jeg, men jeg sa ikke noe om det. For hva skulle jeg ha sagt? At Nina likte det og det? Akkurat som om jeg kunne nevne denne samtalen i det hele tatt til noen? Jeg svarte at jeg selvfølgelig ikke skulle si det til noen, og jeg sa at jeg var glad for at hun stolte slik på meg. Jeg sa hun kunne være helt trygg på at jeg ikke skulle le av henne.

«Folk liker så mangt vet du. Dessuten så er det stor forskjell på fantasier og virkeligheten. Vi mennesker blir opphisset av så mangt, men ikke alt bør leves ut i virkeligheten. Noe bør forbli drømmer.». Og så begynte Nina å fortelle. Da hun først begynte å prate, kom alt sammen på en gang. Hun tok nesten ikke pause da hun begynte å fortelle om sine hemmelige fantasier.

«Jeg har en ganske syk fantasi. Jeg vet ikke hvorfor egentlig, for jeg liker det ikke i virkeligheten. Men jeg tenker av og til på å bli behandlet stygt av en eldre mann. Hehe, en som deg – like gammel. Han bestemmer over meg, og jeg har ingen selvtillit der han styrer på med meg. Han er ikke snill i det hele tatt, kaller meg for ting, og bryter meg bare ned.».

Nina stoppet opp, og ventet sikkert på en eller annen reaksjon, men den kom aldri. Jeg satt bare og nikket oppmerksomt, og lot henne se at jeg tok henne seriøst. Som at det ikke var noe på gang mellom oss. Litt forbauset fortsatte hun å fortelle meg hva hun fantaserte om.

«Jeg har jo dårlig selvtillit, så jeg tror ikke dette er noe for meg i virkeligheten. Men det er altså det jeg fantaserer om. Nå jeg sagt det også, det hadde jeg aldri trodd at jeg skulle tørre å gjøre! Det var en eller annen som sa at jeg hadde hatt godt av å oppleve det. Jeg snakket nemlig med en på nettet anonymt, og han eller hun sa at jeg hadde så mange innestengte følelser som burde komme ut. Personen hadde rett i det der med følelser. Jeg gråter sjelden, men det er jo fordi jeg alltid må holde på den tøffe masken min. Kanskje jeg hadde brutt totalt sammen, om noen hadde klart å knekke meg helt, slik at jeg fikk ut litt følelser, hvem vet?».

«Jeg skal bare ut og pisse. Forsyn deg av brus hvis du vil ha, er snart tilbake».

Jeg forsvant ut på toalettet, og tenkte over det jeg hadde blitt fortalt. Hun var tydeligvis en jente med problemer. Saken var at hun var begge deler. Hun var både sterk og svak om en annen. Det var vanskelig å få et ordentlig tak på henne. Og det var tydelig at hun bar på mange følelser som hun aldri hadde fått ut. Hun var en nervøs liten nervebunt, men samtidig en tøffing som med et steinansikt var sterk og full av selvtillit når hun var sammen med mennesker.

Jeg pisset ferdig, og trakk i snoren. Jeg satte på vannet, og da jeg vasket hendene mine bestemte jeg meg for hva jeg skulle gjøre. Hun hadde jo indirekte sagt hva hun ville. Hun hadde fortalt meg sin hemmeligste fantasi, og ventet på at en eller annen rett person skulle komme og la drømmen hennes gå i oppfyllelse. Og jeg hadde ikke noe i mot å være stygg med henne!?

For meg var hun likevel ikke noe mer enn en ung dum deilig jente. Et ludder som jeg ville knulle, og jeg kunne godt gi henne hva hun ba om. Det skulle bli en sann fornøyelse. Jeg returnerte til sofaen.

«Vet da hva Nina? Jeg tror du er noe av det dummeste jeg har møtt. Det er faen med ikke mye som svirrer oppe i det der tomme hodet ditt. Det er faen ikke rart at alle ser på deg som et ludder. Du er jo et ludder! Og nå skal du bare holde kjeften din igjen, eller så blir det bråk her».

Nina skvatt til da jeg snakket til henne. Hun stivnet helt i sofaen, og leet ikke på øyelokket en gang da jeg snakket til henne. Jeg så hvordan hun ble ydmyk. Hun senket skuldrene, hun så ned i gulvet, og jeg tror faktisk at hun ble litt redd også.

«Du trenger ikke å være redd for meg. Så lenge du gjør som jeg sier, så går det nok bra skal du se. Men du må tåle å høre sannheten Nina, du er jo helt blåst og stokk dum jo. Det nytter ikke å være deilig, når man er så tett i pappen som det du er. Det er ikke rart at alle bare knuller deg, og lar deg være etterpå. Du er bare en deilig hore som du lar alle få knulle.».

Nina så forsiktig opp på meg, og jeg så at flere små tårer presset på i øyekrokene hennes. Jeg så kaldt på henne, som om hun var ingenting for meg. Og det var jo hun heller ikke.

«Du begynner faen med ikke å begynne å gråte også nå? Er du en sippejente? Din dumme hore, du begynner faen med ikke å gråte, hører du?».

Nina hikstet et par ganger, og tørket bort tårene sine. Hun satt musestille i sofaen, og turte ikke å bevege på seg. Jeg hadde plutselig snudd, og hun hadde blitt helt overveldet over hvordan jeg hadde snudd fra en hun stolte på, til slik jeg var nå. Hun hadde trekt beina sine opp til haken, og hun satt og nesten skalv i sofaen nå.

«Nå skal du høre på meg. Hvis du gjør alt som jeg ber deg om, så skal jeg love deg at jeg slipper deg fri etterpå, ok?».

Nina tittet forsiktig på meg. Hun visste ikke hva hun skulle si. Hva da? Hva skulle hun gjøre? Hva er det som skjer, han er jo helt sprø? Hvordan kunne jeg ta slik feil?

«Uansett. Det spiller ikke noe rolle hva du sier. Du har med å gjøre som jeg sier. Strekk ut beina dine igjen. Jeg vil se de slanke lårene dine. Du har jo en slik deilig kropp, og da må du jo vise den til meg vet du. Du liker jo ellers å få oppmerksomhet, og du liker jo at andre ser på deg. Så kom igjen nå! Strekk ut beina dine, og du kan godt spre dem litt! Så får jeg se hva du har lengre oppe. Gjør som jeg sier nå!».

Nina så usikkert på meg, men lot beina skli ned i sofaen igjen. Sakte lot hun beina skli ned fra haken, og jeg grep rundt anklene hennes, og dro dem over lårene mine. Jeg ba henne om å sprike litt, og hun så nok en gang veldig usikkert på meg mens hun spredde lårene en smule mer fra hverandre. Jeg ba henne om å sprike mer, og sa at hun måtte passe seg for å ikke få meg sint.

«Spre nå lårene dine, så jeg får se den lille bulen du har mellom lårene dine. Vis meg fitten din Nina!».

Fremdeles uten å si et eneste ord, sprikte Nina usikkert enda mer med lårene sine. Jeg hadde et grep rundt anklene hennes, og trakk dem fra hverandre. Nina satt nå i sofaen med føttene sine på lårene mine, og med en god avstand mellom lårene. Jeg tittet på den stille sjenerte jenten, og lot øynene gli ned i skrittet på henne. De trange buksene hennes strammet rundt underlivet hennes. Jeg så strengt på henne, og hun så ned i gulvet.

«Nå skal du høre litt på meg ditt ludder. For resten av kvelden skal du være min lydige slave. Du skal gjøre alt jeg ber deg om. Alt – hører du? Jeg vil ikke ha noe gråting eller lyder fra deg. Jeg vil ikke høre et eneste ord, forstår du det? Så skal vi se hvor tøff du egentlig er. Små drittunger som deg som tror de er så jævlig tøffe får meg til å spy. I mine øyne er du bare en liten deilig jentunge, og jeg skal endelig sette deg på plass en gang for alle. Hva faen er det du tror at du er?».

Nina svarte ikke på noe, men så nervøst på meg. Da jeg ikke fikk noe svar, spurte jeg henne igjen om hva hun trodde at hun var? Hun så på meg, og svarte da jeg sa at hun kunne snakke. Nina svarte med å si at hun ikke trodde hun var noe.

«Jeg tror ikke noe. Jeg er ingenting».

Noen få tårer rant nedover kinnene hennes. Hun var tydeligvis redd, og jeg stoppet opp. Meningen var å åpne henne opp, ikke å gjøre vondt verre. Da ville det bli et overgrep, og ikke slik jeg hadde tenkt meg at dette skulle bli. Greit nok at jeg innerst inne ikke brydde meg så mye om henne og problemene hennes, men dette måtte gjøres på den rette måten. Jeg var tross alt profesjonell, og det var ikke slik som dette jeg ville ha det. Jeg ville gjerne bruke henne som jeg ville, og knulle henne. Men jeg ville ikke gjøre det verre, og kanskje slik at hun ikke ville komme tilbake en annen gang. Hun var nemlig så deilig at jeg gjerne ville knulle henne flere ganger.

«Hør Nina». Jeg så på henne, og fikk henne til å se på meg. Jeg måtte finne en måte å snu dette på, og tenkte ut hva jeg skulle si etter som jeg snakket.

«Hør på meg. Jeg ser at du er litt redd, eller hva faen det er for noe. Jeg ville bare si at hvis du er ordentlig redd, så er du fri til å gå. Jeg er ikke ute etter å få en anmeldelse på meg på grunn av en hore som deg. Det var ikke slik jeg hadde tenkt meg dette. Du sa det så fint i sted hva du trengte, eller? Det er jo tydelig at du ikke helt er med i resten av verdenen. Det er tydelig at du trenger noen som kan forklare deg, og vise deg hvordan det skal være.

Hvis du klarer det, så kan du tenke på at du er faktisk fri til å gå, men prøve å legge det bakerst i hodet. Så kan vi kanskje gå videre her? Innerst inne vil du jo egentlig dette, det er bare du som ikke klarer å slappe av. Legg ned forsvaret ditt. Det er det jeg vil at du skal gjøre nå. Vær klar over at du er trygg, men ta bort den der masken din, den hjelper ikke på en mann som meg. Nå vil jeg se den innerste og egentlige Nina. Den jenten som er redd, usikker og som er seg selv. Vær deg selv. Jeg aksepterer ikke noe skuespill fra din side.

Jeg er eldre enn deg, sterkere enn deg psykisk, har mye mer erfaring enn deg, og vet bedre. Og jeg gjennomskuer slike som deg med en gang. Hvis du vil kan jeg hjelpe deg, men du må nesten bidra litt selv også. Og for deg betyr dette at du må vise meg den egentlige Nina, ok?».

Nina begynte å hikste, men jeg lot henne få gråte denne gangen. Hun måtte få det ut, og jeg sa ingenting da hun mellom hikstene sa at hun skulle prøve. Hun fortalte meg at hun ikke hadde gjort dette før, og at hun syntes det var så vanskelig.

«Hør, jeg skal ikke drepe eller voldta deg eller noe slikt. Det er jo ikke det som skjer her, så du trenger ikke å være redd for slike ting. Du bør heller være redd for min ærlighet, og for min direkte måte å snakke på. Det er vondt for alle å se seg selv i speilet, og se hvordan man egentlig er. Det er det jeg driver med her. Det er på tide at du innrømmer at du har en del sider ved deg selv som ikke er like positive. Og det er på tide at du ikke bare innrømmer det overfor meg, men ikke minst overfor deg selv. Synes du ikke?».

Nina nikket forsiktig, og tørket bort tårene sine etter som de rant nedover kinnene hennes. Hun ville visst ikke at jeg skulle få se henne gråte, men jeg ba henne til slutt om å la være å tørke bort tårene.

«Lå tårene renne Nina. La meg få se deg gråte, vis meg Nina når hun er lei seg og gråter. Jeg ler ikke av deg eller noe slikt. Du kan komme bort her til meg om du vil ha trøst.».

Nina nikket, og uten et ord satte hun seg helt inntil meg. Jeg la armene rundt henne, Nina la seg inntil brystkassen min, og så eksploderte hun. Hun hikstet og gråt, og knakk fullstendig sammen. Jeg hysjet på henne mens jeg strøk henne over håret, og sa at alt skulle bli bra.

«Så så lille vennen min. Nå er du over første hinderet, du gråter og tør å vise meg når du er lei deg. Synes du er flink jeg, og jeg ler ikke av deg. Kom her så jeg kan få være litt god med deg».
Jeg trakk henne nærmere meg, og strøk henne over kinnene hennes. Hun lå fremdeles inntil meg, da jeg trakk meg litt bort fra henne. Hun reiste seg litt opp da også jeg gjorde det, og ga meg et lite smil. Jeg tok det som et tegn på at hun hadde roet seg ned, og jeg var klar for å gå videre.

«Du innrømmer at du er litt for løsaktig? At du ligger deg ned med litt for mange feile gutter ikke sant? Og du skjønner hva jeg snakker om ikke sant?

Nina nikket igjen. Jeg reiste meg opp fra sofaen, og stilte meg foran henne. Jeg tittet ned på denne lille deilige jenten. Jeg visste hva hun gikk igjennom. Å se seg selv i speilet er sjeldent noe morsomt eller behagelig. Jeg skulle bryte henne ned, for så å bygge henne opp igjen. Og jeg skulle gjøre det på en slik måte at jeg ble kåt av det.

«Ta og reis deg opp. Det er på tide at jeg fortsetter å vise deg hva jeg snakker om. Reis deg opp, og snu deg med ryggen mot meg. Stå stille rett opp og ned, og ikke si noe som helst. Bare gjør som jeg sier.».

Nina reiste seg, og snudde seg langsomt med ryggen til meg.

«Du skjønner det Nina, at du er mer enn god nok. Det er ikke det som er problemet ditt. Problemet ditt er at du ikke vet hvordan du skal oppføre deg. La meg få se litt på deg, så tar vi for oss kroppen din først. Når du står slik som dette, og jeg ser på denne lille deilige rumpen din. Vel, det er ikke fritt for at jeg har lyst å kjenne på den. Du har en utrolig deilig rumpe, men dette vet du jo. Du er akkurat passe slank og fast i fisken ser jeg. Du er ikke så veldig høy, men har likevel en vanlig høyde for jenter på din alder.

Når jeg ser på beina dine, så er de jo slanke og faste. Du har fine faste og slanke lår, og så denne rumpen din da.».

Jeg ba Nina om å snu seg. Hun snudde seg slik jeg ba henne om å gjøre, men hun så ned i gulvet. På dette tidspunktet visste jeg ikke hva hun tenkte eller følte, men jeg følte behov for å spørre henne om hun syntes det var flaut å se på meg? Hun svarte at hun helst ville slippe å se på meg.

Jeg ba henne om å stå stille, mens jeg forsvant inn på soverommet mitt. Jeg returnerte til stuen, og stilte meg bak henne. Jeg sa jeg hadde en blindfolder som jeg nå satte på henne. Nå hadde hun fått en maske som stengte for øynene hennes, og Nina befant seg med ett i totalt mørke. Jeg spurte henne om det gikk greit, og hun svarte meg svakt at det var perfekt. Så slapp hun å se på. Jeg ba henne om å snu seg.

«Sånn ja, nå ble det bedre. La meg nå få se på deg. Jeg kan tenke meg at du er enten glattbarbert, eller så har du et lyn eller et eller annet mellom lårene dine. Jeg kan bare tenke meg hvor trang du er i fitten din Nina. Selv om du har hatt jævlig mye kuk i deg. Du har en fin stram mage, den skal du ha. Du har jo ikke verdens største pupper akkurat, men de er store nok om du lurer på det.

Jeg har aldri vært så opptatt av størrelser, bare brystene er gode å ta på. Men jeg ser at du har noen deilige stive brystvorter her. Begynner du bli kåt kanskje?».

Jeg så hvordan hun kjempet med seg selv. På den ene siden ville hun så gjerne gi etter, men samtidig så kjempet hun i mot, og ville ikke helt gi slipp på makten. Nina var åpenbart en jente som alltid bestemte, og hun var vant til å få det som hun ville. Nå var hun i en helt annen setting, og hun visste ikke helt hvordan hun skulle forholde seg til alt dette.

Men samtidig så hørte jeg at hun pustet litt tyngre og oftere enn tidligere på kvelden. Så det var tydeligvis noe som var i ferd med å skje med henne. Jeg så hva jeg måtte gjøre for å bringe henne ned i kne, billedlig altså. Jeg ba henne om å snu seg igjen, og ba henne om å ikke røre seg. Jeg ba henne tenke over hva vi hadde snakket om mens jeg gikk for å hente noe jeg ville bruke på henne.

«Ta armene dine bak på ryggen. Jeg tror jeg må binde deg fast, så du forstår at det er meg som bestemmer her, og ikke du. Har du fremdeles ikke forstått at det er jeg som bestemmer her, og ikke en liten drittunge som deg? Må du ha det inn med teskje eller? Sånn ja, hold armene dine slik ja.».

Nina hadde lagt håndleddene over hverandre i et kryss, og jeg snurret et lengre tøystykke rundt håndleddene hennes, og bandt henne fast. Jeg lot armene hennes henge ned, mens jeg førte den andre enden av tøystykket opp og rundt halsen hennes. Jeg trakk i enden, og Nina sine armer ble forsiktig heist opp til omtrent midten av ryggen hennes. Jeg festet tøystykket med en knute som trygt holdt henne fastbundet, men som var lett for meg å løse opp om noe plutselig skulle skje.

«Jeg er sikker på at en liten tøs som deg tror du vet så forbannet mye. Men jeg er sikker på at du ikke en gang kan lage en knute slik det skal gjøres når man driver med dette. Du tror du er så kinky fordi du har noen håndjern. Akkurat som om du er den eneste som har det?».

Nina stresset med å holde armene ovenfor korsryggen sin. Det var tungt, og hun kjente det i skuldrene. Hvis hun slapp armene ned, så strammet det rundt halsen hennes, og hun kjente at hun begynte å bli trett. «Espen, det gjør vondt, jeg blir så sliten i armene mine.».

«Det er det som er meningen. Du skal få føle hvordan det kan være når man ikke lengre har kontroll. Men jeg skal hjelpe deg litt. Men det betyr at du må bøye deg fremover slik at du kan la armene dine hvile på ryggen. Jeg skal gi deg litt mer å gå på rundt halsen, men da må du stå foroverbøyd slik jeg sier?».

Nina sa ja, og bøyde seg fremover. Jeg gjorde som jeg hadde lovet henne, og ga henne litt mer å gå på rundt halsen. Jeg lot armene hennes gli ned til korsryggen hennes, og festet knuten igjen. Nina sto nå foroverbøyd, med bind foran øynene, og med armene bundet fast på ryggen. Jeg gikk bak henne, og nøt synet av den lille rumpen hennes. Den struttet rett ut, og jeg hadde så jævlig lyst til å bare rive av henne buksene og knulle henne hardt.

«Fy faen for en delig rumpe du har Nina. Jeg kan bare forestille meg hvor trang du må være, har du blitt knullet i ræven før? Jeg kan bare drømme om hvor trang du må være der, er det noen som har stukket den store kuken sin inn i ræven din?».

Jeg lot den ene hånden min gli ned over rumpen hennes, og jeg tok et godt tak i den ene rumpeballen hennes. Jeg merket hvordan hun stivnet i kroppen da jeg tok på henne. Men hun sa ingenting da jeg begynte å kjenne på henne, og klemte på rumpen hennes.

Jeg slapp taket, og stilte meg så nær inntil henne som jeg bare klarte, og la armene mine rundt livet hennes. Jeg kysset henne på halsen, og Nina skvatt da jeg hvisket inn i øret hennes: «Stå slik som dette du, så skal jeg ta og kjenne litt på deg. La meg få lov til å ta litt på deg, du er så deilig. Nå kan du få lov til å være den billige horen som du egentlig er, bare stå stille og ikke gjør noe som helst.».

Nina sa ikke et eneste ord, men jeg kjente hvordan pusten gikk fortere inni henne. Jeg kysset henne forsiktig på halsen en gang til før jeg reiste meg litt opp. Slik jeg sto nå, med hendene på magen hennes, presset jeg henne mot kroppen min. Den store kuken min hadde våknet, og den var allerede nesten helt stiv nå. Jeg presset den store bulen jeg hadde i buksene mine mot rumpen hennes, og hun kunne ikke unngå å kjenne at jeg var stiv bak henne.

Hendene mine som til nå hadde lagt over den bare magen hennes, gled nå ned til bukselinningen hennes. Fingrene mine fant frem til knappene i buksene hennes, og hun pustet tungt ut da hun kjente at jeg begynte å massere henne over knappene. Jeg tittet ned på denne deilige rumpen hennes som sto rett ut, og jeg var blitt meget kåt på henne.

Jeg bestemte meg for å løsne henne fra halsen, og da det var gjort fikk hun beskjed om å rette seg opp i ryggen, og selvfølgelig fortsette å stå stille. Jeg presset meg nok en gang mot den lille kroppen hennes, og jeg lot armene mine gli nok en gang gli ned på fremsiden av henne. Fingrene mine fant de små metallknappene i buksene hennes, og jeg åpnet kun den øverste knappen.

«Nå skal vi ta dette litt etter litt. Nå har jeg åpnet den første knappen, og når jeg har åpnet alle sammen, så skal jeg dra av deg buksene ned til knærne dine. Er det ikke deilig å tenke på at jeg har åpnet en knapp, men at jeg skal åpne flere, ja alle sammen? Nå vil jeg at du skal begynne å tenke på at jeg skal åpne opp knappene dine, dra av deg buksene og kjenne på fitten din. Jeg blir i hvert fall kåt av å tenke på at jeg skal ned i buksene dine. Jeg kan tenke meg at du har en liten trang, og ikke minst våt fitte når jeg endelig skal kjenne på deg.».
Jeg lot et par fingre stryke henne på det lille nakne området av hud som hadde dukket opp etter at første knappen i buksene hennes var sprettet opp. Jeg presset meg mot henne, og fingrene mine åpnet knapp nummer to. Jeg presset høyre hånden min innenfor buksene hennes, men lot hånden være hvor den var. Jeg ville bare la henne få kjenne at jeg var på vei ned i buksene hennes, men at jeg enda ikke rørte fitten hennes.

Nina pustet tyngre og tyngre, og da jeg kalte henne for et billig ludder hørte jeg et lite sukk. Jeg ba henne om å holde helt kjeft, og hun ble ydmyk og stille igjen.

«Du er ikke her for å ha det godt, ikke enda i hvert fall. Jeg skal gi deg beskjed når du eventuelt har lov til å ha det godt. Nå er du bare her for å tilfredstille meg, og jeg vil ikke høre noen lyder fra deg, er dette forstått? Jeg begynner å bli jævla lei av å gjenta meg selv nå. En gang til med at du bryter reglene, og jeg kommer til å straffe deg på den måten som jeg vil, ok?».

Nina ble helt stille, og bøyde nakken nedover for å vise meg at hun hadde forstått. Ikke det at det hadde gjort meg noe om jeg måtte straffe henne. Sadisten hadde dukket opp i meg, og jeg kunne godt ha tenkt meg å straffet henne. Pisket henne så hun skrek høyt av smerte. Laget merker over rumpen hennes, som ikke ville forsvinne før det hadde gått noen dager. Så egentlig så håpet jeg på at hun skulle gi meg en unnskyldning for å ta hardt i henne. Det skulle bli en sann fornøyelse.

Jeg åpnet opp de tre siste knappene på rappen, og trakk bukseflikene til side. Jeg gjorde henne oppmerksom på at banen var klar for meg, at buksene hennes var åpen nå, og at jeg når som helst kunne bare stikke hånden min ned i buksene hennes, og kjenne på fitten hennes.

Jeg presset høyre hånden min ned i buksene hennes, men lot fingrene mine stoppe rett overfor sprekken hennes. Jeg kjente at hun ikke hadde truse på. Buksene satt trangt på henne, så jeg måtte bruke litt ekstra makt for å få presset hånden lengre ned i buksene hennes. Jeg måtte også trekke ned buksene over hoftene hennes, for å komme til.

Jeg passet nøye på å ikke komme borti sprekken hennes. Jeg lot fingrene mine gli ned i skrittet på henne, men passet på å bare kjenne på henne på begge sider av sprekken. Etter det jeg kunne kjenne var hun helt glattbarbert. Små krampetrekninger kom fra Nina, og det var ikke vanskelig å forstå at hun hadde begynt å bli kåt nå.

«Det er det jeg har sagt i hele dag. Du er faen med dummere enn hva jeg trodde. Forsto ikke du det jeg sa i sted? Jeg er nødt å sette et eksempel her. Jeg tolererer ikke at du ikke gjør som jeg sier! Jeg er ikke en av disse dumme guttungene som du styrer på med. Jeg er voksen, og jeg er en MANN for helvete!».

Jeg hadde hevet stemmen min, og hadde nesten skreket til henne. Nina skvatt da jeg sint dro opp hånden min fra buksene hennes. Jeg sa at hun hadde fått meg forbannet, og at dette kunne være en leksjon for at hun skulle forstå at hun alltid måtte gjøre som jeg sa. Bortsett fra dette så irriterte jeg meg over hennes manglende respekt for meg. Trodde virkelig denne lille drittungen at hun kunne styre over meg? Var hun virkelig så dum at hun ikke skjønte at hun ikke hadde noe å stille opp med? Hun skulle bare være jævlig glad for at jeg ikke tok henne skikkelig for meg.

Jeg grep tak i buksene hennes, og dro dem brutalt av henne. Jeg dro dem ned til bak knærne hennes, og så klapset jeg henne med en flat hånd på rumpen hennes. Nina skrek Au! Jeg grep henne hardt i nakken, og dro henne bakover. Jeg satte meg ned på stuebordet, og la Nina over knærne mine. Med rumpen bar, og med hendene fastbundet på ryggen lå hun forsvarsløs over knærne mine.

«Når du er så dum at du ikke forstår at du ikke skal opponere mot meg, og oppfører deg som en liten drittunge. Ja så får jeg jo behandle deg som en da!».

Jeg holdt henne i armene, og slo henne på rumpen tre ganger. Nina stønnet høyt da det tredje slaget traff rumpen hennes. Jeg hadde med vilje slått henne hardere den siste gangen. Røde merker la seg over rumpen hennes, og jeg hørte hvordan Nina stønnet da hun kjente den varme smerten bre seg utover rumpeballene hennes.

«Du har vært uskikkelig, og nå får du din velfortjente straff. Trodde du virkelig at jeg ikke skulle bry meg, og at du skulle få slippe unna slik du ellers gjør? Da har du tydeligvis ikke forstått hvem og hva du har med å gjøre. Ligg stille din hore, du skal faen med få lære deg hva som skjer når du trosser meg.».

Jeg brydde meg ikke at Nina skrek høyt da det neste slaget traff rumpen hennes. De små faste rumpeballene hennes ble bare mer og mer røde. Nina skrek høyere og høyere, men jeg sluttet ikke av den grunn.

«Tror du kanskje at jeg er snart ferdig? Da tror du feil. Tenker jeg skal gi deg skikkelig inn slik at du en gang for alle husker på hvem du har med å gjøre neste gang du treffer meg».

«Vær så snill, ikke mer. Jeg lover å være snill, jeg skal gjøre alt du sier. Det gjør så vondt.».

«Jeg driter vel i om det gjør vondt eller ikke? Jeg er ikke ferdig med deg din drittkjerring!».

Jeg nøt å høre henne be om nåde. Hun begynte å hikste da jeg ga henne tre nye rapp. Og jo mer hun ba om nåde, jo mer og hardere klapset jeg henne. Nina skrek høyt ut da den siste klapsen traff henne.

Jeg tok en pause, og tittet ned på den røde lille rumpen hennes. Jeg ba henne om å reise seg opp igjen. Jeg hentet frem digitalkameraet mitt, og sa hun skulle snu seg og bøye seg fremover. Jeg sa jeg ville ta et par bilder av den deilige lille rumpen hennes. Da hun hørte at jeg skulle ta bilder av henne, spurte hun meg om det var nødvendig?

Jeg reagerte momentant, og på et sekund fikk hun det hardeste rappet over rumpen hun hittil hadde mottatt denne kvelden. Nina begynte å hyle da jeg traff henne, og da hun kjente smertene akket og bar hun seg over vondt det var. Men hun sluttet å si noe, og jeg fikk tatt mine deilige bilder av den røde rumpen hennes.

Jeg snudde henne rundt, og la henne oppå stuebordet mitt. Da hun hadde lagt seg ned på ryggen, mens hun prøvde å ikke ligge så mye på hendene sine, dro jeg buksene hennes av henne. Jeg grep fatt i buksene som lå rundt knærne hennes, og fikk vrikket henne ut av buksene.

«Siden du tror du er så jævlig tøff og frekk, eller hva faen det er du tror, så kan du jo vise meg den våte horefitten din. Du er jo så glad i å la alle få knulle deg, så da kan du vel vise meg fitten din også?!!!! La nå meg få se fitten din Nina, vis meg den våte sprekken din, sprik din hore.».

Jeg instruerte henne til å sette opp føttene, plante fotsålene i bordet og sprike meg lårene. Sakte flyttet hun opp beina, og selv om det gikk litt for tregt for mitt vedkommende, så skilte hun lårene sine. Nina lå nå på dette bordet mitt med bind for øynene, og bundet fast på ryggen. Hun skilte lårene og jeg så den barberte fitten hennes. Det glinset i sprekken hennes, og våt sevje piplet fram mellom de små rosa kjønnsleppene hennes.

«Nå skal du bare ligge slik som dette fastbundet, så skal jeg knulle deg. Men jeg må ærlig innrømme at jeg tør faen ikke å knulle deg uten å bruke kondom. Sånn som du puler rundt, er det ikke sikkert hva det er du har i fitten din. Luddere som deg får alltid kjønnsykdommer, og Gud vet hva. Og dessuten så gidder jeg ikke å knulle deg når du ligger på rygg. Det gjør jo alle kjerringer hele tiden likevel. Kom her og snu deg. Jeg vil knulle den trange horefitten din bakfra.

Nina var nå kommet i en situasjon der hun hadde blitt kåt. Samtidig som hun syntes jeg var litt ekkel, så ble hun også vanvittig opphisset av å ligge fastbundet som dette her. Og nå skulle jeg knulle henne som om hun bare var en hore for meg. Og hun var jo det også for å være ærlig.

Nina fikk hjelp av meg til å snu seg, og jeg dytter kroppen hennes over bordet. Jeg stilte meg bak henne, mens jeg hele tiden holdt henne oppdatert med hva jeg tok av meg. Jeg fortalte henne hvor stor kuken min var nå. Hvor mye det rant av kukhodet mitt, og hvor deilig det skulle bli å trenge inn i den trange fitten hennes.

Jeg åpnet en kondom, og rullet den forsiktig over det store kukhodet mitt, for så å rulle resten nedover den stive stammen min. Da jeg hadde forsikret meg om at kondomen satt som den gjorde, stilte jeg meg bak henne. Jeg trakk de små rumpeballene hennes til side, og fortalte henne hvor deilig fitte hun hadde. Jeg sa jeg kom til å knulle henne slik jeg hadde gjort med ordentlige horer, og at nå skulle hun få føle hvordan det virkelig var når en hore blir knullet av en kunde.

«For det er jo det du egentlig er Nina, en hore. En skitten liten hore som deler ut fitten sin til alle som har kuk. Og når det er slik du oppfører deg, så er det slik vi andre tror at du er. Så da regner jeg med at du kommer til å like å bli knullet av meg. Alle dere jenter er det samme i mine øyner. Små dumme luddere som tror dere er så jævlig smarte. Se på hvem som er smart nå!».

Jeg grep rundt den lille rumpen hennes, presset den stive kuken min mot den lille trange åpningen hennes, og presset meg brutalt opp i henne. Hun var satan så trang, og den trange fitten hennes klemte hardt rundt den store kuken min. Jeg presset meg hardt helt inn i henne, og ba henne om å holde kjeft da hun stønnet av at det gjorde litt vondt.

«Hold kjeft ditt ludder! Du som liker så godt kuk skal jo få det nå, så hva er det du klager etter? Du er bare et fittehull, og betyr ingenting for meg. Ligg stille så jeg få knullet fitten din!».

Nina fortsatte å stønne, og begynte å lage små skrik der jeg hardt presset meg inn i den lille deilige jenta. Jeg grep henne hardt rundt hoftene, og støtet den store kuken min inn i hennes trange fitte, og jeg begynte å stønne da jeg kom.

Jeg hadde ikke tenkt å la henne få gleden av å komme denne kvelden. I dagens plan skulle vi først bli litt bedre kjent, og jeg hadde tenkt å la henne få vite at hun virkelig var der i dag for å kun tilfredstille meg. Jeg sprutet det jeg kunne, og passet på å få med meg kondomen ut da jeg trakk meg ut av den trange fitten hennes.

«Takk skal du ha, du var deilig. Faen du har en deilig trang fitte, det var skikkelig godt å stikke kuken i deg Nina. Nå skal jeg slippe deg fri, så kan du gå ut og ta deg en dusj.».

Nina rettet seg opp, og jeg løsnet armene hennes. Hun tok selv av seg bindet hun hadde hatt foran øyene sine, men hun turte ikke å se på meg. Hun var flau, flau som faen, og hun følte seg ydmyket. Hun slapp blindfolderen ned på bordet, plukket opp buksene sine fra gulvet og forsvant ut på badet. Jeg ryddet stuen for spor mens jeg hørte vannet renne i fra dusjen.

Jeg humret for meg selv der jeg gikk og ryddet. Hun visste sikkert ikke hvordan hun skulle forholde seg til alt som hadde skjedd denne kvelden, og i hvert fall ikke hvordan hun skulle forholde seg til meg.

Mens Nina sto i dusjen begynte hun å tenke på hva som hadde skjedd. Hun var flau over å ha latt meg få bruke henne, og flau for at hun i det hele tatt hadde gjort alt hun hadde gjort i kveld. Men samtidig så måtte hun jo innrømme overfor seg selv nå når hun var alene, at hun hadde også likt det.

I begynnelsen hadde hun tatt det som om det var fra en eller annen gang, en eller annen gutt på samme alder som henne, hadde prøvd å dominere henne. Men hun hadde våknet da jeg hadde rist rumpen hennes, og ikke stoppet da hun hadde sagt at det gjorde vondt. Det var da noe hadde snudd inni henne. Fra da av hadde hun ikke bare blitt kåt av hvordan jeg behandlet henne. Nei fra da av hadde hun endelig forstått at hun ikke skulle kødde med en som meg. Hun hadde forstått at jeg ikke lekte!

Det var som om noe hadde falt på plass i henne, og hun ble nesten irritert da hun kjente at hun fremdeles var kåt, og ikke hadde fått komme. Hun lurte på om hun skulle stå lengre i dusjen, men bestemte seg for å hoppe i det. Hun måtte jo tilbake i stuen til meg, og for i det hele tatt for å komme seg hjemover, så måtte hun jo først innom stuen og meg.

«Du trenger ikke å si noe om du ikke vil. Jeg forstår at du kan være litt flau eller noe slikt. Med mindre du har noe du vil si, så er det helt greit for meg at du bare tar på deg klærne dine, og går hjem. Du trenger ikke å si noe. Så kan du få et par dager på deg til å tenke igjennom hva som skjedde i dag. Og er det noe, så vet du hvor jeg bor som det så fint heter. Det er bare å sende en sms eller noe. Jeg kan hente deg om du vil. Hvis du vil ha mer mener jeg. Du får ha takk for i dag, og gi meg en lyd om du vil treffes igjen da.».

Nina var glad for at hun slapp å si noe. Hun visste likevel ikke hva hun skulle si, og var egentlig bare veldig glad for å slippe ut fortest mulig. Hun sa ikke noe, men gikk ut i gangen og kledde på seg. Jeg sto i døråpningen, og så på henne der hun tok på seg skoene og jakken sin.

Hun sa kort farvel uten å se på meg, og forsvant ut døren. Jeg låste etter henne, og gikk tilbake til stuen. Jeg tente meg en sigarett, og smilte for meg selv. Jeg visste at Nina var nå veldig forvirret. Jeg lo for meg selv der jeg så henne gå for seg selv mens hun sa: «Faen faen, hva har jeg gjort? Jeg er jo helt space jo. Helvete hvordan kunne jeg la han få knulle meg sånn som dette?».

Men jeg visste også at hun tenkte på at hun hadde blitt jævlig kåt av måten jeg hadde snakket til henne på, kåt av hvordan jeg hadde behandlet henne, og ikke minst opphisset som faen av måten jeg hadde knullet henne på. Og jeg hadde ikke brydd meg om å gjøre det godt for henne en gang, hun hadde likt det. Jeg hadde bare brukt henne som jeg ville, og tømt meg i henne. – Men hun hadde likt det!

Nå satt jeg i stuen, og lurte på hvor mange dager det ville gå før jeg hørte noe fra henne igjen. Av erfaring så visste jeg at hun mest sannsynlig kom tilbake. Det ville bli for henne som det er med dop. Hun ville til slutt ende opp med å bli en ekte slave som endelig hadde funnet ut av hvordan hun var. Hun ville bli lykkelig. Det ville bare gå litt tid før hun var der, og jeg skulle vise henne veien frem. Slik at hun til slutt ville ende opp med å bli avhengig.