Opp eller ned

Jeg har en kompis som er helt gal, og så kjenner han så mange kjekke jenter. Disse kjekke jentene er med på så mye rart, så det er flott å ha en kompis som Kjell. Den siste gangen vi gjorde noe rart, var da jeg var hos ham på besøk en lørdagskveld. Han hadde sagt at to jenter skulle komme. De kom mens jeg var på dass. Jeg hørte dørklokka og stemmer fra gangen. Mens jeg var på dass planla de noe, for da jeg kom tilbake til stua satt bare Kjell der. Med verdens største smil i trynet.
– Du har et valg, sa han. Armene lå utstrakt oppå ryggen til sofaen, og så satt han med den ene ankelen på det andre kneet og så veldig selvtilfreds og avslappet ut.
– Valg? jeg så skeptisk på ham. – Å ta deg i ræva eller å løpe etter jentene og få dem til å komme tilbake etter at du kastet dem ut?
– Jentene er her, de, smilte Kjell like bredt. – På soverommet. De kniser og ler og er nakne og venter på oss.
– Så hva faen venter vi på, da?
– Deg, gliste Kjell og reiste seg. – Få av deg klærne, dette blir gøy. Vedder på at du ikke har gjort dette før.

Vi to gode kompisene kledde av oss og så gikk vi inn på Kjells soverom. Jeg hadde allerede stivert, full av forventning. Da vi kom inn til den store dobbeltsenga, gjorde jeg store øyne. Jeg hadde ventet å se to jenter i 69 og full pikekos, men dette var uventet. Jeg så to ventende mus. En rumpe som vendte opp, en rumpe som vendte ned. Den ene jenta lå på ryggen og skrevde så godt hun kunne, den andre sto på alle fire og skrevde minst like mye. Overkroppene var dekket av Kjells tykke dyne – en av dem. Den andre dyna dekket bena til jentene, så det eneste som var blottet, det var fittene deres. Kjell gliste og satte seg på knær i senga.
– Som jeg sa, det er bare å velge. Vil du ha musa opp eller vil du ha den ned? Fritt valg!
– Skal jeg ikke få se åssen de ser ut, da?
– Det ser du i fantasien, sa Kjell og strøk den nakne rumpa som vendte opp mot taket. – Kanskje er de stygge som faen, kanskje er de finere enn miss Univers, men hva faen gjør vel det? De er her og de er rede. Og som en tilleggsopplysning kan jeg fortelle at de har walkman med øretelefoner, så de hører ikke en dritt av hva vi sier. De ville ha det sånn, og ekte mannfolk oppfyller jentenes krav, ikke sant?
– Vil de ikke vise ansiktene?
– De syns det er mer hissende sånn, flirte Kjell og klasket jenta på rumpa så det sang. Jeg hørte et stønn under dyna, og hvis jeg lyttet kunne jeg høre svak musikk fra øretelefonene deres også. Jøss, Kjell snakket sant! Tenk å stå sånn med fitta blottet til to menn – den ene ukjent – og bare vente på hva vi kom til å gjøre med dem. Gledet de seg? Var de kåte?

Jeg gikk opp i senga selv og stilte meg på knær bak dem, mellom dem, så på dem begge to etter tur. Blikket gled fra den ene musa til den andre. Kjell strøk en finger over den ene kjønnsleppa til hun som lå på ryggen. Hun skvatt visst litt, for hun rykket i bena så knærne spratt litt opp, før hun lo under dyna og skrevde igjen. Leppene var skilte og jeg kunne se klitorisen hennes. Kjell strøk fingeren mellom skamleppene og da han holdt opp fingeren, så jeg tydelig at den var våt på tuppen. Jenta var kåt.
– Hvem vil du ha, da? Opp eller Ned?
– Hvis Opp er den du står og sikler etter, så tror jeg nesten det sier seg selv, svarte Kjell. Jeg stirret på hun med rumpa i været. Fitta smilte mot meg med åpne lepper og jeg klødde i fingrene etter å kjenne hvor våt hun var, klødde i tunga etter å kjenne smaken og klødde i kuken etter å renne den dypt inn.
– Du har vel gummi i skuffa, din bajas? spurte jeg for sikkerhets skyld.
– Selvfølgelig! Kjell fant fram en uåpna pakke og det var bare å ty til verket.

Det var vanvittig opphissende å se på de to jentene ligge og være så anonyme, villige og rede, og ikke minst kåte på det som skulle skje. De var jo regelrett nedgradert til bruksgjenstander og ville tydeligvis bli brukt. I hodet mitt skjedde det saker og ting. Jeg så for meg to gørrstygge jenter som bare skalv etter å få seg et knull, og samme faen betydde det jo at fittene så ut som det de var! Jeg stakk en finger prøvende inn i Opps hull og hørte et jamrende stønn fra dyna. Veggene klemte rundt fingeren og jeg kjente at det knøt seg i kuken og ballene. Kjell lå allerede på magen og rundslikket Ned, og jeg fikk vann i munnen ved tanken på å kjøre tunga i spalten foran meg. Jeg bøyde meg ned og rant tunga inn, og ble belønnet med et høylydt jamr under dyna. Dessuten visste jeg at hun ikke hørte noe, var i sin egen lille verden med musikk og kåthet og dette hisset meg også opp. Men så kom jeg på at kanskje Ned smakte annerledes i forhold til Opp? Jeg smøg en finger borti og inn, kjente veggene omslutte fingeren mens haka til Kjell skrapte hånda mi i takt med slikkene hans. Jeg trakk fingeren ut og slikket av den blanke juicen i sugende munn før jeg fortsatte i spalten til Opp.

De smakte virkelig forskjellig. Men tunga mi gjorde visst noe med Opp, for det begynte å bli våtere og til slutt klarte jeg ikke vente lenger. Jeg rullet på en gummi og rant inn i henne, tok henne med harde tak så senga ristet. I mitt kåte sinn var hun ikke annet enn dette våte kvinnekjønnet jeg kunne bruke og forlyste meg med. En kinky tanke, men jeg var drivende kåt og skammet meg ikke. Jentene hadde selv lagt opp til dette synet og jeg så Kjell stille seg på knær mellom Neds knær og renne inn med pikken påkledd. De jamret av nytelse, dempet, men ikke kvalt under dynene. Jeg var så innmari tent at det ikke tok særlig lang tid, og da jeg trakk meg ut med tom pikk og full gummi lot jeg fingrene overta der stakan slapp. Opp hadde ikke noe imot det, og jeg smøg tunga innunder og slikket henne til hun skrek. Såpass må man jo gjøre når man er mann!

Da Kjell og Ned også hadde havnet i mål, trakk vi gutta oss tilbake og jentene ble igjen der inne mens vi fikk på oss klærne. De ble der til jeg dro og den dag i dag aner jeg ikke hvem jeg egentlig tok bakfra i senga til Kjell den gangen. Tanken på at jeg kanskje møter henne på gata rett som det er, gjør meg ganske tent. Dessuten vet ikke hun heller hvem jeg var.

Tror jeg.