Ham, min hersker

Det ble stille da han dro. Og det har vært stille siden. jeg har ikke hørt et ord fra han. ikke det minste tegn på liv. dagene har vært som difuse, hurtige stumfilmer. har ikke klart å samle meg til å fortsette uten ham. nettene har bestått av uro og drømmer. drømmer om hvordan vi elsket,
hvordan han kneblet meg, tok meg som han ønsket. når han ønsket. som jeg likte, fordi det var hans vilje. jeg satte aldri spørsmålstegn ved noe av hans vesen. han var min livspartner, min livsvilje, min herre.

Det var etter en slik drøm jeg våknet til lyden av brevluken som slo igjen.
Om det var natt eller dag var jeg ikke klar over da tid hadde sluttet å eksistere. jeg stod opp og hentet brevet som lå innenfor døren. tenkte ikke på at det hadde vært uker siden sist post hadde blitt levert. brevet var fra ham. han var min herre stod det skrevet i brevet. jeg ville for alltid være hans slavinne. da han selv ikke var til stede for å herske, ville det ble sendt andre. jeg skulle adlyde som om han var til stede.

Kort tid senere hørte jeg nøkkel i døren. som blåst vekk var lengselen, smerten av å være uten ham vekk. forventet ham i døren. Isteden var det to fremmede menn. høye, en mørk – en lys. de utstrålte selvsikkerhet. de var sendt av ham.

De ba meg sitte ned ved bordet i spisestuen. de dekte på med mat og vin. mat
i alle former, smaker og lukter. de ba meg spise, de ba meg drikke. men bare et glass vin. var sliten. jeg var tappet for krefter. de ville ha meg tilstedeværende.

De ba meg gå i badet. skulle vaske meg, barbere hver del av kroppen. Håret skulle tørkes og henge løst.

Da jeg kom ut i stuen igjen, naken som de hadde gitt instruks om, var lysene slått av og stearinlys lyste opp rommet. bordet var ryddet og dekt med en mørkerødt silkeduk. ved den ene enden lå det en liten pute i tilsvarende farge. den mørke kom bort til meg. med langsomme bevegelser tok han rundt mine skuldre med en hand og den andre på brystet mitt, presset meg bakover slik at overkroppen lå hvilende i hans ene arm. så strøk han den
ledige nedover magen og mellom bena. han nikket fornøyd til det glatte venusberget og skamleppene delte seg for hans fingre.

Sammen løftet de meg opp og la meg på bordet. begge befølte meg. hver del av min kropp ble varmet av deres hender. de fuktet mine lepper med sensuelle kyss. de skilte minne ben og jeg lå fullstendig blottet for deres øyne. Helt i deres makt. følte de kraftige store hendene dekke hele mitt kjønn.

Kunne kjenne den lyse presse sin penis sakte inn i meg. det var lenge siden sist og min fitte hadde trekt seg sammen som hos en ubrukt, som hos en jomfru. hver bevegelse føltes mer . jeg følte han i hele meg.

Han tok meg hardt, jeg kunne kjenne støtene i hele meg. hardt men med stoisk ro. ikke en eneste gang viste de tegn til svakhet. han trakk seg ut av meg og de løftet meg opp fra bordet. og la meg på en benk. ba meg sette meg opp på alle fire. så den mørkes tur han trengte langt inn i meg mens han brukte saftene fra mitt kjønn til å fukte analåpningen. uten å be om min tillatelse byttet han hull.

Jeg knakk sammen i et hulk. en savnet orgasme kom over meg og all innestengt følelse fikk utløp.

Ingen av dem hadde fått utløsning. penisene deres sto fremdeles harde, glinsende i været.

Jeg ble bært i seng og sovnet av utmattelse. ikke at selve akten hadde vært så slitsom, men endelig å fått tilbake ham, min hersker i disse to skikkelsen