Den røde rumpa

Hun var litt for fristende der hun sto, den godeste kona mi, da jeg kom hjem fra jobb. Dette hadde hun planlagt lenge. Og jeg skjønte at det var derfor hun ringte for å liksom be meg kjøpe med en melk og et brød på vei hjem. For å sjekke at jeg kom hjem til vanlig tid – og at jeg kom hjem alene.

Hun sto med skrevende, strake knær bøyd over godstolen vår, så overkroppen var knekt i 90 grader i hoftene. Hun var halvnaken. Hadde neglisje på seg og stay-ups, og ingen truse. Høye hæler på skoene. Jeg skjønte ikke hvorfor hun ble stående da jeg kom inn, men forsto straks da jeg gikk opp på siden av henne.
– Jaså, har du jernet deg fast? smilte jeg mens junior begynte å røre seg ved synet – han var allerede halvfeit.

Hun hadde funnet fram de to parene med søte håndjern vi har. Et sett med rosa pels og et sett med leopardmønstret pels. Juksepels, naturligvis. Og behagelige å ha på.
– Liker du det? smilte kona.
– Jøss, deilig å komme hjem fra jobb, forsikret jeg og fikk først nå øye på den flate paddelpisken som lå på stolsetet hun hadde ansiktet ned mot. Hun fulgte blikket mitt.
– Ja, det er meningen at du skal bruke den, mumlet hun og ble rød i kinnene.
– Har du vært slem pike i dag, da? Jeg brettet opp skjorteermene og grep pisken. Så strøk jeg en hånd over den nakne rumpa hennes, for neglisjeen nådde bare til å dekke halve rumpa når hun sto sånn.
– Åh, ja. Jeg har knust et egg i dag. Jeg mistet det da jeg skulle bake.
– Fyyyy, sa jeg og strøk en finger over den våte revna. Den var i sannhet våt, ja. Kona mi var kåt, den reima! Jeg ga henne et klaps på den ene skinken, hun er god og rundt så det er nok av plass til en flat hånd. Hun stønnet. Jeg ga henne enda et lett klaps mens jeg gned pikken som kranglet i buksa og ville ut.
– Hva annet har du gjort, da? kurret jeg og følte meg ekstra opphisset i den herskende posisjonen.
– Jeg har snakket veldig mye i telefonen, mumlet kona. – Blir en stor regning, det.
– Hva er det du sier? sa jeg bryskt og svingte paddelpisken. Den flate greia traff med et velrettet klask og kona jamret. Hun skalv i knærne, det var tydelig å se, men jeg tror ikke det var fordi hun var sliten i bena. Jeg ga henne enda et klaps.

– Og så jeg som sliter og jobber for å betale regningene, gnog jeg og førte to fingre hardt inn i den våte åpningen hennes før jeg svingte paddelpisken igjen. Klask. Hun jamret tynt. – Og her går du og søler vekk pengene hele dagen. Skam deg.
– Jeg… jeg skammer… meg, stønnet kona andpusten og slet i håndjernene som var festet fra håndleddene og til stolbeina foran. Hun kom med andre ord ikke løs uten at jeg fant nøkkelen. Jeg klasket til rumpa hennes en gang til, mens jeg brukte fingrene inni henne. Rumpa begynte å bli rød nå. Hissige, flammende merker etter paddelåra mi. Skinkene skalv for hvert klaps og jeg begynte å bli litt vel kåt.

Til slutt grov jeg fram den grove staken og dyttet pikkhodet mot konas våte revne mens jeg fort slikket fingrene rene. Hun skjøt baken ut for å tre seg innpå, men jeg holdt meg hard og trakk meg ertende litt unna, så hun jamret utålmodig. Paddelpisken slenge jeg vekk, og så varmet jeg skinkene hennes med håndflatene, som også ble møre og varme etter hvert. Hoftene mine gled fram og tilbake så pikken ble gnidd opp og ned i revna, inntil jeg var for ør i hodet til å klare å holde meg utafor lenger. Jeg trengte inn med et gutturalt, dyrisk stønn og kona jamret takknemlig.

Jeg ga ikke hendene fri om jeg hadde trengt inn. Den hånden som ikke holdt igjen hofta til kona, klasket rumpeskalk. Veggene klemte rundt staken og jeg priste himmelen for at jeg var mann, som kunne oppleve denne nytelsen, det å være inni kona og varme hendene samtidig.

Hun sleit i håndjernene da hun kom. Jeg kjente at det ble mye våtere, kjente noe renne langs lårene og skjønte at hun ejakulerte. Dette fikk meg selvfølgelig til å sette opp farten i et helsefarlig tempo. Jeg måtte for øvrig holde henne rundt hoftene med begge hender nå, for her gikk det unna! Inntil jeg selv kjente at det bruste over, og måtte trykke meg helt inn og stivne der mens kroppen freste ferdig.

Da jeg trakk meg ut, tenkte jeg i et blaff at det hadde vært moro om kona hadde rotet vekk nøklene til håndjernene. Men de lå på stuebordet, de. Likevel kunne jeg ikke la være å erte henne litt, og vente en stund med å låse opp. True med å ta henne en gang til, men det begynte å bli ubehagelig å stå med rumpa høyere enn hodet, så jeg låste opp til slutt.

Jeg fulgte den røde rumpa hennes med blikket da hun gikk inn på badet med vuggende hofter for å vaske seg og skifte.

Håndflatene var fremdeles varme…