Den første gangen

Jeg hadde jobbet kveldsskift og kom hjem i ti-tiden om kvelden. Jeg gikk ut fra at mannen min, Erik, var alene hjemme, for det var ingen fremmede biler som sto utenfor huset vårt. Jeg satte veska fra meg i gangen, gikk inn på stua og la jakka fra meg i en stol mens jeg gløttet på fjernsynet.
“Hei, er du hjemme allerede?”
Jeg skvatt av den uventede stemmen og stirret mot trappa opp til andre etasje, hvor badet er. Eriks kamerat, Øystein, sto splitter naken i trappa og tørket den våte kroppen sin med en knallrosa håndduk. Han smilte mot jeg og jeg kjente hjertet slutte å slå et øyeblikk, før det raste avgårde i full fart.
Jeg ble helt tom i hodet, klarte ikke å dra til meg blikket eller si noe. Det eneste jeg klarte å tenke, var at jeg ikke hadde lagt merke til hvor skjønn kroppen hans var, før nå. Ganske lik Eriks, men Øystein var litt høyere. Slank og spenstig, muskuløs og veltrenet. Det mørke, kortklippede håret var like mørkt som kjønnshårene som omkranset det slappe lemmet hans. Det lå behagelig over den hårete pungen, og det glitret av vannperler på tuppen og i kjønnshårene.
Han så rolig på meg med de mørke øynene sine under kraftige øyenbryn, gjorde ikke mine til å dekke seg til. Snarere tvert imot, det så ut til at han nøt det sugende blikket mitt, å stå og vise seg frem.
Jeg tok meg kraftig sammen, rev blikket til meg og kjente kinnene bli røde og varme.
“Ja, jeg… gikk litt tidligere enn vanlig.” Jeg snudde ryggen til ham og lukket øynene mens jeg trakk pusten dypt. Dette var første gang jeg hadde blitt så tent på noen andre enn Erik siden vi ble sammen. Jeg var hoven mellom bena, kunne kjenne små, elektriske støt i nervene rundt klitoris, støt av begjær.
“Gud,” tenkte jeg fortvilet. “Ikke la Erik se meg slik…”
“Erik står i dusjen enda,” sa Øystein uanfektet. Enten hadde han ikke merket tilstanden min, eller så lot han som ingenting. “Vi har vært ute og syklet en tur.”
“Åja,” sa jeg og våget å snu meg mot fjernsynet. “Trening til bedriftskarusellen?” I øyekroken så jeg den nakne kroppen. Han sto og frotterte ryggen, og bevegelsen fikk lemmet og pungen til å gynge i takt. Jeg satte meg i stolen og knyttet nevene for å få dem til å slutte å skjelve.
“Hei, tuppa mi.” Eriks stemme fikk meg til å skvette igjen og stirre forskremt mot trappa. “Hjemme alt?”
“Hun gikk hjem tidligere enn vanlig,” smilte Øystein og kikket først på meg, så på Erik. Erik gliste tilbake. Han var like naken som Øystein.
“Åhååå, akkurat i tide til å få seg en titt, da.” De lo litt og dyttet lekent i hverandre. Jeg så vekk og følte meg ille til mote. Jeg fikk følelsen av at de to hadde planlagt dette, for da jeg gløttet bort på de to nakne mannfolkene, lå det små, lure smil i munnvikene, foruten de hemmelighetsfulle blikkene de sendte hverandre mens de sto og tørket seg. Så satte de seg i hvert sitt hjørne av sofaen og gløttet på fjernsynet med hånddukene liggende løst over livet mens de tydelig lot som ingenting.
Jeg passet nøye på å ikke se på dem om de spurte om noe. Da Øystein reiste seg med håndduken rundt livet og gikk opp i andre etasje, så jeg skrått på Erik som satt igjen i sofaen. Han smilte.
“Kom hit, da.”
“Bare hvis du lover å oppføre deg.”
“Klart.” Han vinket meg bort. Jeg reiste meg, gikk bort til ham og satte meg overskrevs over lårene hans.
“Hva er det som går av dere to i kveld?” Jeg smilte usikkert og kjente kjønnsleppene skille seg under trusa ved å sitte og skreve. Jeg var våt.
“Ingenting,” sa Erik og så uskyldig ut. “Ta av deg trusa, så skal jeg kose med deg mens Øystein er oppe.”
“Og hvis han kommer ned igjen, da?” Jeg reiste meg motvillig og lot ham selv dra ned trusa under skjørtet mitt.
“Da kommer han ned, da.” Erik så opp på meg og dro meg ned igjen, og nå så han ikke lenger spøkefull ut. Blikket hans var fylt av begjær og jeg gispet da han heftig dro meg inntil seg, slik at jeg ble sittende med det nakne kjønnet mot noe hardt under håndduken hans. Gud, var han så stiv? Jeg la hendene på skuldrene hans, gned musa mot den harde pikken og så at Erik lukket øynene i nytelse. Hendene hans var på vei opp under t-skjorten min.
Jeg fòr sammen da Øystein satte seg i sofaen igjen. Hadde vært så opptatt av Erik at jeg ikke merket at han kom ned trappa. Det lure smilet hans var borte og jeg stivnet da blikket mitt traff hans. Øynene hans var blanke, mørke og fulle av lyst. Det kjentes som en bøtte varmt, deilig, rislende vann ble tømt over meg, rant nedover kroppen og endte opp nede i musa. Vellystige støt jòg gjennom klitorisen i takt med hjerteslagene og begjæret bølget gjennom meg mens Eriks hender smøg seg opp til de nakne brystene mine. Sprengkåt og svimmel så jeg på Erik igjen. Han fuktet leppene dvelende, dro t-skjorten lenger opp og det falt meg ikke inn å nekte. Jeg løftet armene og lot ham også dra skjørtet opp. Nå var jeg like naken som dem, og jeg bevret av kåthet.
“Er hun ikke fin?” sa Erik lavt mens han stirret på meg og strøk varsomt over brystene mine. Det sitret varmt under huden og knoppene stivnet harde og ivrige mot Eriks håndflater.
“Nydelig,” sa Øystein. Jeg trakk pusten fort da han la hånden på låret mitt, hadde ikke mot til å slippe Eriks øyne med blikket enda. Jeg pustet tungt, brystene mine hevet og senket seg, og jeg var sikker på at de kunne se halspulsåren min banke hardt under den myke huden.
“Myk og fin, og herlig kåt, ser du det?” Erik bøyde seg litt, la leppene rundt den ene knoppen min og jeg stønnet lavt.
“Kan jeg kjenne?” spurte Øystein og strøk oppover låret mitt.
“Vær så god,” mumlet Erik mot brystet mitt og lekte lett med tunga over den stive brystvorten. Jeg holdt pusten da Øystein strøk med lette fingre over venusberget, over kjønnshårene. Fingrene fortsatte over de adskilte kjønnsleppene og jeg lukket øynene da han strøk forbi klitorisen uten å berøre den. En svak skjelving gikk gjennom kroppen min, det brant mellom bena. Øystein la den andre hånden varsomt på rumpa mi, strøk nedover og møtte sine egne fingre mellom bena mine. En finger forsvant mellom skamleppene og jeg slapp pusten ut med oppspilte nesebor. Erik konsentrerte seg fullt og helt om brystene mine, og kysset fra det ene til det andre mens den knoppen som var ledig ble forsiktig massert av fingrene hans. Øysteins finger hadde hentet fuktighet fra en lengtende åpning, og nå dro han saftene med seg til klitten. Med fingrene på den andre hånden strøk han forsiktig over kjønnsleppene, før de gled bakover til åpningen for å hente mer saft. Fingrene på den andre hånden fortsatte å stryke. Hele tiden var det fingre som strøk og masserte klitoris lett. Det brant, det var uutholdelig og det var deilig. Øysteins håndflater lå presset inntil rumperosen og venusberget, Eriks hender holdt rundt brystene mine og det føltes som om jeg hadde hender over alt der jeg måtte ønske det. Stadig rant det fuktige dråper, jeg kjente det dypt inni underlivet at noe steg. Jeg klynket svakt hver gang jeg pustet ut, satt med hodet svakt bøyd bakover og øynene lukket, hinsides av nytelse. Øystein reiste seg uten å slippe taket med fingrene, det kjentes ut som om musa dirret av sprengt kåthet. Han stilte seg bak meg, plasserte knærne mellom leggene mine og Eriks lår. Jeg reiste meg villig opp på knær da Erik la hendene rundt rumpa mi og løftet meg opp. Han holdt et godt tak i hver rumpeball slik at Øystein skulle komme bedre til. Og da Øysteins knallharde lem støtet inn i meg, ropte jeg halvkvalt og stirret inn i Eriks øyne. Han var mørk i blikket, av lyst og ansiktet hadde et dyrisk uttrykk. Ble han så opphisset av at kameraten tok kona hans bakfra mens hun satt overskrevs over fanget hans? Tydeligvis. Han grep hardt tak i brystene mine, presset dem sammen og gapte, fikk to struttende brystvorter i munnen og lot tunga gli hardt fra den ene til den andre. Håndkleet hans var skjøvet til side og pikken gned mot låret mitt. For hver gang Øystein støtet inn, lød et kort rop fra meg, jeg klarte ikke la være. Det var for godt. Det skrek i musa, hele underlivet brant og søte, elektriske, lange støt bølget og bølget gjennom kroppen. Øystein holdt hoftene mine fast, presset meg nedpå pikken hans for hver gang han støtet inn. Gud, han kjentes så stor ut, eller var det fordi jeg var så kåt at musa var så hoven?
Da jeg kom, la jeg hodet mot Øysteins skulder og skrek mens kroppen stivnet. Jeg boret neglene inn i Eriks skuldre, sank sammen i bena og ble holdt oppe av fire sterke hender. Øystein pumpet og pumpet med harde støt og dro orgasmen min ut så jeg trodde jeg skulle eksplodere. Han ga seg ikke før jeg begynte å gråte.
Jeg ble sittende utmattet og fullstendig tømt, overskrevs over Eriks lår med armene hans rundt meg. Jeg gråt fortvilet mot skulderen hans, hadde vært så full av følelser at det rett og slett hadde blitt for mye. Øystein satt i sofaen ved siden av og strøk meg rolig på låret. Og da jeg snufset og løftet hodet for å se på Erik, smilte han kjærlig.
“Var det så ille?”
“Ja… nei…” Jeg smilte flau og tørket tårene. “Det var vel… for godt, tror jeg.”
“Kvelden er enda ung,” smilte Øystein og jeg så på ham.
“Hjelp.” Vi lo litt, det kjentes befriende.
Jeg tok meg en dusj og da jeg kom ned trappa, ble jeg møtt av pizzaduft og to stive pikker. De tok meg rolig og deilig før vi spiste. Resten av kvelden var bare kos, og da vi la oss alle tre, var det for å sove. Den største eksplosjonen var over. Neste gang vi elsket, vi tre, kom det ikke til å bli så voldsomt som den første gangen. Kanskje like bra.
Og kanskje ikke?